Missä on Hennan, 10, äiti? UFF:n löytötavaroista löytynyt äitienpäivälahja etsii kotia: "Varmasti harmittaa, kun se on kadonnut"

0:28

UFF Second Hand -liike jakoi Facebook-sivullaan kuvan äitienpäivälahjasta, joka etsii nyt kotia.

Missä on Hennan äiti?

UFF Second Hand -liike jakoi Facebook-sivullaan kuvan äitienpäivälahjasta, jonka "Henna 10v" on tehnyt äidilleen. Joltakulta kadonnut lahja löytyi UFF:n Turun myymälästä.

– Viime viikolla käytiin kiireisen kesän jäljiltä läpi löytötavaroita. Sieltä löytyi tällainen ruskea paperipussi ilman nimimerkintöjä tai mitään, mistä olisi voinut tunnistaa. Sisällä oli kaunis, hento, itse tehty patalappu ja myös tämä kortti, tiedottaja Maija Makkonen kertoo MTV Lifestylelle.

– Liikkeestä kyseltiin, mitä voisimme tehdä asialle. Aikaa ja rakkautta tähän on selvästi laitettu, ja varmasti harmittaa, kun se on kadonnut. Pistimme siis tällaisen pienen kampanjan pystyyn.

"UFF:n Turun myymälän löytötavaroiden joukosta löytyi Hennan ihana, omatekemä äitienpäivälahja. Nyt on vaan äiti hukassa", Facebookissa jaetun kuvan ohessa todetaan. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

UFF toivoo yhteydenottoja Turun myymälään

Lahjassa korttina toimii ystäväkirjan sivu, johon on koottu tietoja äidistä. Siinä todetaan esimerkiksi "tykkään sinusta, koska olet ihana". Osa tiedoista, kuten äidin ikä, on tunnistamisen helpottamiseksi piilotettu.

– Valitettavasi ei vielä ole tullut yhteydenottoja, Makkonen sanoo.

UFF toivoo yhteydenottoja asian tiimoilta Turun myymälään.

Lähde: Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja