Mainos

Missä nämä naiset ovat? Vihjeitä tullut vähän – poliisi kaipaa havaintoja

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä Helsingissä kadonneesta Päivi Heikinheimosta, 49 ja Seinäjoella kadonneesta Eeva Eskelisestä, 55. 

Helsinkiläinen kieltenopettaja Päivi Heikinheimo on edelleen kateissa. Helsingin poliisi jatkaa etsintöjä. 49-vuotias Heikinheimo ilmoitettiin kadonneeksi tämän viikon maanantaina, koska omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä. Hän ei ole myöskään saapunut työpaikalleen. 

Heikinheimoon on oltu viimeksi yhteydessä uudenvuodenaattona. Viimeiset asumiset merkit hänen kotoaan on 2. tammikuuta. Heikinheimo asuu yksin Helsingin Tapanilassa.


Päivi Heikinheimo on noin 165 senttimetriä pitkä, normaalivartaloinen ja ristiverinen. Hänellä on keskipitkät, polkkamalliset hiukset ja hän käyttää silmälaseja.

Poliisi pyytää Heikinheimon liikkeistä jotakin tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse Helsingin poliisille numeroon 0295 417 915.

Muutama vihje tarkistettu koiran kanssa

Myös seinäjokinen Eeva Eskelinen, 55 on edelleen kateissa. Hän katosi kotimatkallaan viikko sitten 16. tammikuuta.

Komisario Pasi Aho Pohjanmaan poliisilaitokselta kertoo, että vihjeitä on tullut muutamia, mutta ne eivät ole johtaneet Eskelisen löytymiseen.
– Olemme jatkaneet etsintöjä muutaman vihjeen perusteella. Olemme käyneet poliisikoiran kanssa tarkastamassa paikkoja, Aho kertoo.
Ahon mukaan vihjeitä katoamisesta on tullut erittäin niukasti. Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta.

Viimeinen varma havainto Seinäjoella kadonneesta Eskelisestä on lauantai-illalta kello 22.45. 

– Tällaiset katoamistapaukset ovat äärimmäisen haasteellisia poliisille. Kaikki mahdolliset vihjeet tarkistetaan, Aho toteaa. 

55-vuotias Eskelinen on noin 150 senttimetriä pitkä, vartaloltaan hoikka. Katoamisiltana hänellä oli päällään valkoinen toppatakki ja jalassaan tummat housut, joiden lahkeissa heijastinraidat. Hänellä ei ollut puhelinta mukana.

Eskelisen epäillään lähteneen ravintolasta länteen kohti Joupin kaupunginosaa, jossa hänen kotinsa sijaitsee.

Mahdolliset havainnot Eeva Eskelisestä pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen puhelinnumeroon 0295440513.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.