Mainos

Kadonneesta opettajasta sadellut vihjeitä – työpuhelinta jäljitetään

Viime viikon maanantaina kadonneeksi ilmoitettu 49-vuotias Päivi Heikinheimo on edelleen kateissa.

– Emme ole saaneet mitään ratkaisevia tietoja tapaukseen liittyen. Vihjeitä on sadellut runsaasti, mutta mikään niistä ei ole vielä johtanut minnekään, tutkinnanjohtaja Kirsi Kanth kertoo.

Heikinheimon ei toistaiseksi epäillä joutuneen rikoksen uhriksi. Kanthin mukaan mitään vaihtoehtoja ei kuitenkaan suljeta pois tutkinnassa.

Poliisi on kertonut jäljittävänsä parhaillaan naisen työpuhelinta.

Kateissa jo yli kolme viikkoa

Vantaan Varia -ammattiopistossa sosiaali- ja terveysalan lehtorina työskennellyt Päivi Heikinheimon tiedetään olleen kotonaan vielä 2. tammikuuta.

Nainen on käyttänyt pankkitiliään viimeisen kerran uudenvuodenpäivänä. 

Huoli katoamisesta heräsi, kun tunnolliseksi kuvailtu kieltenopettaja ei saapunut ammattiopiston järjestämään koulutustilaisuuteen 7. tammikuuta.

Heikinheimon oli tarkoitus palata lomilta 11. päivä maanantaina, mutta hän ei saapunut töihin, eikä häntä tavoitettu puhelimitse.

–Tällainen ei ollut lainkaan hänen tapaistaan. Siitä syystä käynnistettiin etsinnät ja koputeltiin ovelle. Varian rehtori teki sitten päätöksen ottaa yhteyttä poliisiin, kertoo Vantaan apulaiskaupunginjohtaja Elina Lehto-Häggroth Iltalehdelle antamassaan haastattelussa.   

Vantaan Variassa pidettiin tänään tiedotustilaisuus, jossa oppilaille ja henkilökunnalle kerrottiin naisen katoamisesta. 

Poliisi kaipaa vihjeitä

Päivi Heikinheimo on noin 165 cm pitkä ja poliisin kuvauksen mukaan normaalivartaloinen ja ristiverinen. Hänellä on keskipitkät, polkkamalliset hiukset ja hän käyttää silmälaseja.

Katoamishetkellä Heikinheimolla on todennäköisesti ollut päällään luonnonvalkoinen, reiteen asti ulottuva ulkoilutakki, valkoinen villapipo ja lapaset, viininpunaiset vakosamettihousut, vihertävät vaelluskengät ja suurehko sininen käsilaukku.

Jos tiedät Heikinheimon liikkeistä, ilmoita sähköpostitse osoitteeseen vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi tai puhelimitse Helsingin poliisin johtokeskukseen numeroon 029 541 7915.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.