Suvi on ollut kadoksissa jo viikon: "Olemme vihjeiden varassa"

Poliisi ei ole saanut juurikaan havaintoja tai vihjeitä viikko sitten kadonneesta 30-vuotiaasta Suvi Hiilesmaasta.

Tiedätkö jotain?

Suvi Hiilesmaa katosi 4. huhtikuuta.

Hiilesmaa on noin 159 cm pitkä, vartaloltaan tukevahko ja hänellä on vaaleat olkapäälle ulottuvat hiukset.

Hiilesmaalla oli katoamishetkellä päällään harmaa Adidas-huppari, mustat housut, mustat mokkasaappaat, olkalaukku sekä mahdollisesti punainen kankainen kassi.

Havainnot ja vihjeet Suvi Hiilesmaan liikkeistä pyydetään soittamaan Pohjanmaan tilannekeskuksen vihjenumeroon 0295 440 513.

Hiilesmaan avopuolisolla nousi viime maanantai-iltana huoli, kun nainen ei palannut Seinäjoen Simunassa sijaitsevaan kotiinsa.

Hiilesmaan etsinnät käynnistettiin jo ensimmäisenä katoamisyönä. Viimeisimmät maastoetsinnät tehtiin viime viikonloppuna Vapepan toimesta. Poliisi pitää mahdollisena, että Hiilesmaa olisi liikkunut esimerkiksi linja-autolla. Poissuljettua ei ole myöskään se, että nainen olisi muualla kuin kotipaikkakunnalla.

– Hiilesmaata on etsitty lähinnä hänen kotipaikkansa läheisyydestä, kertoo tutkinnanjohtaja, komisario Harri Teivaanmäki Pohjanmaan poliisilaitokselta.

Katoamisessa ei mikään viittaa poliisin mukaan rikokseen. Teivaanmäen mukaan Hiilesmaan etsintä on tällä hetkellä lähinnä vihjeiden varassa.

– Vaikuttaa siltä, että hän on lähtenyt omatoimisesti. Helpottaisi paljon, jos saisimme jonkun vihjeen tai havainnon hänestä, mikä voisi rajata etsintäaluetta, Teivaanmäki toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat