Lähipiiri kaipaa kuumeisesti havaintoja yli viikko sitten ravintolaillan jälkeen kadonneesta miehestä: ”Meillä on vielä toivoa löytää hänet”

Helsinkiläinen 30-vuotias mies on ollut nyt jo yli viikon kadonneena. Omaiset kaipaavat tietoa Helsingissä lauantaiyönä kadonneesta. 

MTV Uutisten tavoittama miehen tyttöystävä huolestui, kun sunnuntaina 30. joulukuuta palatessaan Berliinin matkalta avopuoliso ei ollutkaan sovitusti kotonaan Helsingin Tapaninvainiossa. Miehelle ei ollut tyypillistä luistaa sovituista tapaamisista.

Tyttöystävä otti yhteyttä miehen ystäviin, jotka kertoivat, että viimeiset havainnot miehestä ovat lauantaiyöltä kahdelta Kasarmikadulla sijaitsevasta Kaarle XII -ravintolasta, jossa hän oli ollut viettämässä iltaa.

Heti maanantaina tyttöystävä otti yhteyttä poliisiin. Hänen mukaan poliisi aloitti miehen etsinnät keskiviikkona, ja he ovat tutkineet muun muassa ravintolan valvontakameramateriaaleja. Helsingin poliisista vahvistetaan, että katoamisilmoitus miehestä on tehty.

– Valvontakameratallenteen mukaan Litmanen poistui kello 2.45 mahdollisesti Kasarmikatua etelän suuntaan. Tämän jälkeen hänestä ei ole poliisin tiedossa olevia havaintoja, kertoo rikoskomisario Teemu Kruskopf Helsingin poliisilaitokselta.

Kadonnut oli sonnustautunut tummiin housuihin ja paitaan sekä harmaaseen takkiin. Hän on viiksekäs 195 senttimetriä pitkä ja hoikka.

Tietoa haetaan myös sosiaalisen median kautta

Poliisille ilmoittamisen jälkeen omaiset kirjoittivat Facebookiin päivityksen katoamisesta. Päivitystä on jaettu nyt jo satoja kertoja. Löytämiseen johtavia vinkkejä sosiaalisesta mediasta ei vielä ole saatu.

– Meillä on vielä toivoa löytää hänet, miehen tyttöystävä kommentoi MTV Uutisille puhelimitse.

Lähipiiri odottaa kuumeisesti tietoja kadonneesta miehestä.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot kadonneesta virka-aikana (8–16) numeroon 0295 476 148 ja virka-ajan ulkopuolella numeroon 0295 417 935. Havainnot voi ilmoittaa myös sähköpostitse vakivaltarikosyksikko.helsinki@poliisi.fi. 

Lue myös:

    Uusimmat