Yli kuukausi sitten Eurajoella kadonnut Lea, 60, yhä kateissa – poliisi epäilee henkirikosta

Eurajoella maaliskuun alkupuolella kadonnut Lea Leikari on edelleen kateissa laajoista etsinnöistä huolimatta, kertoo poliisi. Poliisi epäilee naisen joutuneen henkirikoksen uhriksi. 

Poliisin mukaan Leikaria on etsitty tuloksetta useaan otteeseen katoamispaikan lähimaastosta. Poliisin apuna etsinnöissä on ollut Vapaaehtoinen pelastuspalvelu.

Poliisi kertoo, että Leikarin katoamista on selvitetty poliisitutkintana. Tutkinnassa saadun selvityksen perusteella poliisi epäilee, että Leikari ei ole kadonnut omasta tahdostaan, vaan hän on joutunut henkirikoksen uhriksi. Asiasta on käynnistetty esitutkinta.

Katosi maaliskuun alkupuolella

60-vuotias Lea Leikari katosi kotoaan Eurajoen Sydänmaalta torstaina 11. maaliskuuta. Viimeisin havainto Leikarista on torstai-iltana noin kello 19.30.

Tämän jälkeen Leikarista ei ole havaintoja, hänen matkapuhelimensa ei ole ollut käytössä eikä pankkitiliä ole käytetty katoamisen jälkeen. Tutkinnassa ei ole tullut esiin mitään muutakaan sellaista seikkaa, minkä perusteella Leikarin voisi olettaa olevan elossa.

Poliisi kaipaa edelleen kaikkia mahdollisia tietoja ja havaintoja Leikarin katoamiseen liittyen.

Leikari on 170 senttimetriä pitkä ja normaalivartaloinen. Hiukset ulottuvat noin leukaan asti ja ovat luonnonkiharat. Leikarin ryhti on hieman eteen kumartuva. Hänen pukeutumisestaan katoamishetkellä ei ole tietoa.

Mahdolliset tiedot ja havainnot voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, WhatsApp-viestein numeroon 050-4117655 tai soittamalla maanantai-torstai klo 9.00-16.00 välisenä aikana Rauman poliisiaseman päivystykseen numeroon 0295 417780.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja