Mainos

Eeva kateissa yli kaksi viikkoa - Poliisi: Tämä asia tekee jutusta poikkeuksellisen

Eeva Eskelinen, 55, on ollut kateissa yli kaksi viikkoa.

Eskelinen oli matkalla 16. tammikuuta Seinäjoen keskustassa sijaitsevasta Bar Palaverista Joupissa sijaitsevaan kotiinsa. Viimeinen havainto hänestä on katoamisillalta klo 22.45 Herralankadulta. Paikka on vain muutamien satojen metrin päässä Eskelisen kotoa.

Poliisi on suorittanut etsintöjä alueelta, mutta ne eivät ole tuoneet selvyyttä kadonneen kohtaloon. Uusi vihje Eskelisen katoamiseen liittyen saatiin eilen, kun hänen avaimensa löytyivät poliisiasemalta. Asiasta uutisoi Ilta-Sanomat.

– Tämän aamun lehdestä luin, että avaimet, mitkä oli toimitettu löytötavaratoimistoon, kuuluivat kadonneelle henkilölle. Poliisi on pyytänyt, että avaimet tuonut henkilö ottaisi yhteyttä ja kertoisi, mistä ne löytyivät, tutkinnanjohtaja Harri Teivaanmäki kertoo MTV Uutisille.

Teivaanmäki tarkentaa, että avaintenkaltaisten löytötavaroiden tuojia tai löytöpaikkoja ei kirjata ylös sen tarkemmin.

Poliisin mukaan Eskelisen katoamiseen ei ainakaan toistaiseksi epäillä liittyvän rikosta.

– Tuolloin on ollut poikkeukselliset sääolot, on ollut aika kylmää ja luntakin on tullut heti sen katoamisen jälkeen. Voi olla, että kadonnut on jossain tuolla maastossa. Eskelinen on kadonnut kaupunkialueella, jossa kulkee paljon ihmisiä, joten on sinänsä poikkeuksellista, että havaintoja ei ole enempää.

Eskelinen on noin 150 senttimetriä pitkä ja vartaloltaan hoikka. Katoamisiltana hänellä oli päällään valkoinen toppatakki ja jalassaan tummat housut, joiden lahkeissa heijastinraidat. Hänellä ei ollut puhelinta mukana.

Havainnot Eeva Eskelisestä pyydetään ilmoittamaan Pohjanmaan poliisilaitoksen tilannekeskuksen puhelinnumeroon 0295 440 513.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.