Dallas-puolustajalta ylistäviä sanoja Miro Heiskasesta: "Kun minä olin 19, join olutta kellarissani"

Dallas Starsin nuori suomalaispuolustaja Miro Heiskanen aloitti NHL:n pudotuspelit häikäisevästi. Nuorukaisen peliesitys keräsi runsaasti ylistyssanoja osakseen.

Heiskanen oli joukkueensa yksi näkyvimmistä pelaajista, kun Dallas avasi NHL:n pudotuspelit 3-2-voitolla Nashville Predatorsia vastaan. Heiskanen saalisti ottelussa tehot 1+1. Maalinsa myötä Heiskasesta tuli Dallas Starsin ja Minnesota North Starsin seurahistorian nuorin puolustaja, joka on onnistunut maalinteossa pudotuspeleissä.

Heiskasen peliesitys keräsi ylistäviä sanoja myös nuorukaisen joukkuetovereilta. 35-vuotias konkaripuolustaja Ben Lovejoy hehkutti nuorta pakkikollegaansa estoitta. Hän vertasi jopa Heiskasen saavutuksia omaan nuoruuteensa.

– Kun minä olin 19-vuotias, join huhtikuussa olutta minun opiskelijakellarissani. Se, mitä hän tekee, on uskomatonta. Se on niin erityistä. Hän on niin hyvä, on suuri ilo katsoa hänen pelaavan ja olla hänen joukkueessaan. Hän tulee tekemään näin 20 vuotta, Lovejoy hehkuttaa Heiskasta The Athleticin toimittaja Sean Shapiron mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat