Minttu Kaulanen omistaa kaksi hevosta, mutta kärsii ratsastuspelosta – kipakka kirjoitus arvostelijoille: "Jengi jaksaa urputtaa"

9:00
Vappu Pimiä täräytti Kaulasille suoran kysymyksen seksielämästä Vappu ja Marja Livessä – näin Minttu Kaulanen vastasi

Minttu Kaulanen kertoo, että hevoset ovat tärkeitä koko heidän perheelleen.

Kyläkauppaa miehensä Sampo Kaulasen kanssa Äkäslompolossa pyörittävä Minttu Murphy-Kaulanen julkaisi Instagram-tilillään useita kuvia hevosten kanssa.

Kaulanen paljastaa, että hänellä on ratsastuspelko. Hän omistaa siitä huolimatta kaksi hevosta, ja se ei ole kaikkien mieleen.

– Se tuntuu herättävän hirveästi närkästystä ihmisissä, jotka eivät kuitenkaan ole millään lailla osallisena minun tai hevosteni elämään. Mä ihan itse kustannan näiden elämäni eläinten systeemit, pelit ja pensselit. Mä hankin vehkeet sen mukaan kuin eläimille on paras, en sen mukaan kuin multa oletetaan “ei ratsastajana”. Silti jengi jaksaa urputtaa, ihmetellä ja päivitellä vaikka heidän lompsastaan ei jeniäkään siihen liiku.

Kaikki kuvat näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näy kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Kaulanen muistuttaa someseuraajiaan, että ratsastuspelko ei tee hänestä yhtään huonompaa hevosihmistä.

– Mun heposet asuu tallilla missä ennenkin, samojen ihmisten, taitavien ratsastajien, valmentajien ja hevosystäviensä ympäröiminä. Paikassa jossa varmasti saat avun ja “huutosi” kuullaan. Nää hevoset on meidän koko perheelle supertärkeitä, ei vain mulle. Ja mä oon onnekkaassa asemassa että me asutaan tallilla jossa on kärsivällisyyttä mun kans työstää tätä ratsastuspelkoa.

– Älkää antako pelkojen rajoittaa. Mutta ennen kaikkea – älkää antako pahansuopaisten ihmisten määrittää mikä on oikein tai väärin just sulle. Sun elämä. Sun säännöt.

Minttu ja Sampo Kaulanen muuttivat vuosien jälkeen viimein saman katon alle viime kesänä.

– Meillä on ollut tämmöinen yhdeksän vuoden etäsuhde, mutta nyt aiotaan luopua Tampereen kämpästä ja Minttu aikoo myös siirtyä tänne Lappiin, Sampo kertoi MTV Uutisille viime kesänä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja