Plusmissi Marjaana Lehtinen harvinaisessa yhteiskuvassa miehensä kanssa: "Silloinkin, kun vaaka näytti 170 kg, mun hymy sai sut aina sulamaan"

8:08
Marjaana Lehtinen vieraili Huomenta Suomessa.

Marjaana Lehtinen on seurustellut jo 15 vuotta nykyisen rakkaansa kanssa.

Suomen ensimmäinen Miss Plus Size -voittaja Marjaana Lehtinen tienaa tätä nykyä päivätöidensä lisäksi myös sosiaalisessa mediassa. Vaikka hän kertookin elämästään avoimesti niin siellä kuin valtamediassakin, Lehtinen julkaisee kuitenkin harvoin kuvia pitkäaikaisesta puolisostaan. 

Nyt tilanteeseen tuli kuitenkin muutos, kun missikaunotar julkaisi yhteiskuvia Instagram-tilillään merkkipäivän kunniaksi. Lehtinen kirjoittaa kuvasarjan yhteyteen ylistäviä sanoja rakkaastaan. Hän toteaa kirjoituksessaan, ettei puoliso ole koskaan arvostellut häntä valintojaan. 

– Meidän rakkaus on teini. Hyvää 15. vuosipäivää meille! Oon ollut nää vuodet varsinainen villihevonen, jota et oo edes yrittänyt pitää aisoissa/aitauksessa. Oot katsellut aina sivusta kun villivarsa käy laitumella ja tulee sitten kotiin nuolemaan haavat kun on taas kerran yrittänyt juosta liian korkean esteen yli, Lehtinen aloittaa kuvan yhteyteen julkaiseman kirjoituksensa. 

– Se on tärkeää kun kokee saavansa rakkautta myös epäonnistuessaan, sillon rakkaus kasvaa ja kukoistaa. Maailma on tarpeeksi hankala ilman että kotonakin olisi kritisoija, kirjoituksessa lukee. 

(Voit selata kuvia sen oikealta.)

Lehtinen teki vuosia sitten elämäntapamuutoksen, jonka myötä hänen painonsa putosi kymmeniä kiloja.

– Rakkautta on se että rakastaa toista silloinkin kun toinen kiukuttelee tai kun sä rakastit mua silloinkin kun muut käänsivät katseensa pois. Silloinkin kun vaaka näytti 170kg silti mun hymy sai sut aina sulamaan, etkä kiinnittänyt huomiota mun kiloihin. Tosirakkautta on sekin että pidät mun tukkaa kun puhun aamuyöstä pönttöön norjaa pitkän hauska illan jälkeen, etkä taaskaan tuomitse.

– Meidän pitkän suhteen salaisuus on huumori, rentous, pilke silmäkulmassa ja se että muistetaan olla muutakin kuin äiti ja isä. Kiitollinen että oot se kun oot ja kai mäkin ihan jees olen kun sä vielä siinä vierellä seisot.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja