Shirly Karvinen kohtasi kriisin itsensä kanssa – on pienestä tytöstä lähtien mennyt muiden odotusten mukaan

7:34
Shirly Karvinen kertoi suorassa lähetyksessä parisuhteensa päättyneen – minkälaisia reaktioita tunteikas ilmoitus herätti? Tähtitanssija MTV Uutiset Liven haastattelussa

Shirly Karvinen muistuttaakin nyt seuraajiaan itsensä hyväksymisestä. 

Radiotoimittaja, vuonna 2016 Miss Suomeksi kruunattu Shirly Karvinen kertoo tuoreessa Instagram-päivityksessään siitä, kuinka on kohdannut kriisin itsensä kanssa.

Karvinen pohtiikin nyt, että onko parin vuoden päästä lähestyvä kolmenkympin ikä syy hänen kriisiinsä vai onko kyseessä pelkkä kriisi. 

– Olen jotenkin viime aikoina miettinyt paljon sitä, että kuka mä olen ja minkälainen tyyppi mä oon. (Mä tiedän, kliseistä).

Karvinen paljastaa, että hän on pienestä tytöstä lähtien tehnyt asioita, mitä muut odottavat häneltä.

– Se, että uskaltaa puhtaasti olla kaikissa hetkissä oma itsensä on itseasiassa aika pelottavaa, hän kirjoittaa.

– Mä huomaan, että pienestä tytöstä asti mun pää on automaattisesti mennyt sen mukaan, että mitä muut odottaa multa. Mitä mun kuuluu tehdä tai miltä mun kuuluu näyttää, että mut hyväksyttäisiin.Tai ainakin sen mukaan mitä oon luullut, että multa odotetaan, hän jatkaa.

– Se on aika hölmöä, koska sieltä sitä onnea ei tuu löytymään ikinä, Karvinen pohtii. 

Shirly jakaa seuraajilleen myös tärkeän muistutuksen. 

– Mä en tiedä onko tää enemmän kannustus muille vai vaan tärkeä muistutus mulle itselleni; mutta ainoa ihminen kenen hyväksynnän sä tarvitset on sun itses.

Karvisen päivitys on kerännyt kommenttitulvan. 

– Meillä kaikilla on monet kasvot, mutta ainakin sä olet hyvä tyyppi ja työssäsi taitava, Aki Linnanahde ylistää. 

– Se on kyl justiinsa noi, uutisankkuri Kirsi Alm-Siira toteaa.

Isoja muutoksia

Karvinen nähtiin Tanssii Tähtien Kanssa -kisassa, josta hän tippui tanssiparinsa Jani Rasimuksen kanssa lokakuun alussa. 

Karviselle ohjelman teko oli erityisen raskasta, sillä samaan aikaan hän joutui käymään isoja elämänmuutoksia läpi yksityiselämänsä puolella. Karvinen erosi pitkäaikaisesta miesystävästään hiljattain.

– Uusi radiotyö, uusi koti, kyllä tässä opetellaan yksin elämistä. Jännittävää totta kai. Tässä ollaan uuden edessä, Karvinen kommentoi 6. lokakuuta Uutisaamun haastattelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja