Lola Odusoga oli kuukausia lähes ilman töitä koronakriisin vuoksi – pyytää nyt ihmisiä pohtimaan omaa käyttäytymistä tilanteen keskellä

1:06
Lola Odusoga muistelee aiempia vierailujaan kKokkisodassa.

Lola Odusoga muistuttaa, että tilanteen keskellä pitäisi ajatella myös muita. 

Vuoden 1996 Miss Suomi, nykyisin media-alalla työskentelevä Lola Odusoga julkaisi Instagram-tilillään pitkän kirjoituksen kärsivällisyydestä aikana, kun koronavirus jyllää ympäri maailman.

–  Nyt on aika unelmoida, kestää sitä tylsyyttä ja olla kärsivällinen! Kaikki pystyy siihen jos haluaa.
Se aika oli myös kesällä, vaikka rajotuksia höllättiinkin.

Odusoga kertoo, että myös hän joutui perumaan koronapandemian vuoksi niin loma- kuin työmatkoja. Työnsä puolesta hänellä oli syksylle suunniteilla erinäisiä projekteja, kuten tapahtumia ja televisioesiintymisiä. Myös ne peruuntuivat. 

–  Kyllä, mäkin olin kuukausia lähes ilman duunia(en kokonaan ilman), ja nyt kun oon päässyt kiinni työn ja ohjelmien tekoon, pelkään vaan että ne loppuu taas. Ja vain siksi, koska ihminen ei opi, eikä tee niin kuin olis hyvä. Ei ennen kuin on rangaistuksen uhalla pakko.

Odusoga muistuttaakin, että vaikka itse olisikin säästynyt koronalta, niin terveydellisesti kuin taloudellisesti, pitäisi siitä huolimatta muistaa muut. 

– Mietippä sitä kun matkustelet ja jätät suojaamatta itsesi ja muut, niin muut menettivät ihan koko toimeentulonsa ja yrityksensä. Ne on monesti just niitä, joiden palvelujen perään eniten vingutaan juuri sillon, kun kiristää, sekä koronauutiset ja muut vastaavanlaiset uutiset masentavat ja ahdistavat.  Ironista eikö?

–  Me tapahtuma-alan duunarit haluttais tosi paljon tehä töitä, ja niin kauan kuin tilanne on tämä, monella menee sekä talous että mielenterveys. Kuten sanoin, mulla ei mennyt ihan kaikki työt, mutta melkein. Mun pääkin on kestänyt tän ihan hyvin, mutta tosta läheltä löytyy aivan liikaa ihmisiä, joilla on mennyt joko yritys, toimeentulo tai terveys, tai kaikki nää. Ei hyvä, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Odusogan päivitys on kerännyt lukuisia kommentteja. 

– Just noin pitäis kaikkien ajatella ja toimia sen mukaan, miksi se on niin vaikeeta, ei voi kuin ihmetellä, seuraaja kirjoittaa. 

– Hyvä kirjoitus, toinen seuraajista kirjoittaa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja