Mainos

Milloin nainen vaatii mieheltä liikaa huomiota? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Milloin liika on liikaa? Olen kokoajan varpaillani suhteessani, koska mietin, olenko liian "päällekäyvä". Milloin nainen vaatii mieheltä liikaa huomiota?" kysyy nimimerkki Hämillään.

Näin miehet vastasivat

"No, jos se menee sellaseksi roikkumiseksi, ettei hetkeä saa olla rauhassa, niin kyllä se alkaa ärsyttää. Kyllä huomiota ja läheisyyttä pitää olla joka päivä. Itselläni menee niin, että useamman kerran päivässä pussataan ja halataan vaimon kanssa. Suudellaan kunnolla useamman kerran viikossa, ja joka päivä vaihdetaan hymyileviä katseita ja lähetetään lentosuukkoja.

Ehkä raja menee siinä, jos toinen vaikuttaa sellaiselta ripustautujalta, että menee sellaiseksi "kaipaan sua rakas koko ajan ja en voi elää ilman sua, mulla on kauhea ikävä sua jatkuvasti." Soittaa ja viestittää koko ajan perään ja kotona kiehnää koko ajan kannoilla. Siitä tulee sellainen olo, että toisella ei ole kaikki kotona, sellainen sairaanloinen fiilis. Kokeilemalla ja keskustelemalla se sopiva määrä varmasti löytyy. Täytyyhän seKIN asia selvittää, että päästää yhteisymmärryksessä eteenpäin."
– 38, naimisissa 

"Nainen vaatii silloin liikaa huomiota, kun koko yhteisen elämän tai parisuhteen pitäisi pyöriä hänen oikkujensa mukaan. Mikäs tää päällekäyvä tässä asiassa on? Minä, minun, minulle? Gimme, gimme, gimme?"
– 46, naimisissa

”Kysyt ja vastaat samalla. Lienet tietäväsi jo, että olet liian "päällekäyvä". Jos suhteessa joutuu olemaan kokoajan varpaillaan, niin onko se hyvä suhde kenenkään kannalta? Sen sijaan, että mietit asiaa, niin ehkäpä olisi aika kysäistä sitä mieheltäsi, joka on kuitenkin tämän tarinan avainhenkilö. Ei olisi pahaksi, jos vaikkapa rauhoittuisit.”
– 34, sinkku

 ”Nimimerkille Hämillään, miksi koet näin, sitä tarinasi ei kerro. En oikein tiedä, missä asiassa olet ollut liikaa, vaatimassa, mutta jos rahassa, mene töihin. Seksiäkin voi vaatia liikaa, mutta silloin kun seksiä pitää vaatia, on menty pieleen jo jokunen hetki sitten. Saa sitä leikillään sanoa, että anna munaa/piparia, mutta että oikeasti vaatia sitä… Sitten vain suhde seis ja uutta etsimään.

Naisen pitää oppia antamaan miehelle sellainen kuva, että naisen vaatimus on miehen oma idea. Milloin sitten nainen vaatii liikaa huomiota? Silloin, kun se on jokapäiväistä ja turhanpäiväistä. Nainen, jolla on heikko itsetunto, tuppaa monesti ahdistamaan kysymyksillä, eikä mikään vastaus tunnu mieheltä kelpaavan. Kun vaatimukset alkavat hallita, niin se on liikaa. Naisen pitää muistaa, ettei mies ole sellainen, joka muistaa huomioida jokaista uutta korua, uutta hiusväriä tai jokaista uutta vaatetta.

Kun miestä väsyttää, niin älä vaadi. Se on liikaa. Kun mies on juuri lauennut, älä vaadi ihan heti uusintaa. Mutta pahinta mitä voit tehdä, on liiallinen kysyminen. Mies vihaa vastailemista. Lyhyesti: älä vaadi muilta enempää kuin mihin itse suostuisit.”
– 49, sinkku

 

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

1:25

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.