Millaisen kuvan latasit itsestäsi Tinderiin? Kyselyssä selvisi kirpeä totuus – 90 prosenttia miehistä "aivan hukassa"

0:48
Nämä miestyypit jokainen sinkku tapaa ainakin kerran – moneenko olet törmännyt?

Ainakin miehillä on edelleen harhaluuloja siitä, millainen kuva deittiprofiiliin kannattaa valita. 

Sanotaan, että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Deittisovelluksiin sopivista kuvista on laadittu ohjeistus jos toinenkin, mutta selvityksen mukaan ainakin miehillä on edelleen harhaluuloja siitä, millainen kuva tuottaa tulosta, kertoo Insider.

Kyselyssä 2000 satunnaista Dating Groupin deittisovellusten käyttäjää haastateltiin. Sitten heidän vastauksiaan verrattiin sovellusten dataan. Selvityksessä havaittiin, että miehet uskovat edelleen paidattoman kuvan vetovoimaan, vaikka oikeasti yläosattomissa poseeraaminen ei tuota tuloksia.

Miehet uskoivat ihon voimaan, naiset eri mieltä

Kyselyssä havaittiin, että paidatta poseeraavien miesten profiilit saivat aikaan 25 prosenttia vähemmän matcheja, siis vastavuoroista kiinnostusta naisten kanssa. Silti miehistä 90 prosenttia uskoi, että paidaton kuva lisää matchien saamisen mahdollisuuksia.

Reippaasti yli puolet, siis 66 prosenttia naisista piti paidatonta kuvaa osoituksena siitä, että mies on epäkypsä. 79 prosenttia piti epätodennäköisenä, että aloittaisi pitkän suhteen paidattoman kuvan julkaisseen kanssa.

Säännöt eivät ole kaikille samat: naisille bikinikuva tuotti 40 prosentin lisäyksen matcheissa, jos heitä verrattiin naisiin, joilla oli kuvissaan enemmän vaatteita.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja