Hayley kokeili erilaisia kuvia deittiprofiilissaan – tämä tyyli toimi parhaiten

Brittiläinen malli testasi, millainen tyyli toimii parhaiten nettideittailussa. Eniten yhteydenottoja poiki kuva avonaisella kaula-aukolla, mutta sillä ei löytänyt miehiä, jotka ovat kiinnostuneita suhteesta. Aiheesta uutisoi brittilehti Metro.

Mikä deittisovelluksissa todella toimii? Neuvoja ovat antaneet niin Tinder kuin asiantuntijatkin. Nyt myös eräs englantilaisnainen on testannut asian.

Monissa deittisovelluksissa ulkonäkö on erittäin suuressa osassa, ja päätöksiä tehdään nopeasti toisen kuvia selaamalla. Peterboroughissa asuva malli Hayley Leeanna, 36, testasikin, millainen ulkonäkö toimii nettideittailussa parhaiten – ja kenelle.

Hayley kokeili seitsemää erilaista tyyliä. Ne olivat "rintava brunette", "eloisa, juhlimista rakastava blondi", "treeni-intoilija", "ilman meikkiä", "silmälaseilla", "puku päällä" sekä viimeisenä hän esiintyi kuvissa sellaisen kuin hän oikeasti oli.

Ulkomuodon lisäksi Hayley muutti persoonallisuuttaan kuviin sopivaksi. Testin malli teki Illicit Encounters -sivustolla, joka on suunnattu naimisissa oleville ihmisille – tulokset saattaisivatkin olla hiukan erilaisia, jos deittisivusto olisi suunnattu sinkuille.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Näin testissä kävi.

"Rintava brunette" – 87 yhteydenottoa

Kuvassa Hayley katsoo hymyillen kameraan, ja hänellä on avonainen kaula-aukko, joka paljastaa rintavaon. Tällaisia kuvia hän neuvoo käyttämään, jos deittisivustolta etsii seksiä.

– Tämä oli ehdottomasti paras tyyli pöhinän luomiseen ja huomion saamiseen. Valitettavasti suurin osa miehistä oli vain kiinnostunut yhdestä asiasta, ja he tekivät täysin selväksi, että he odottivat seksiä ensimmäisillä treffeillä sen jälkeen, kun olimme keskustelleet netissä, Hayley kertoo.

Hän kertoo käyneensä kolmen miehen kanssa treffeillä, jotka olivat hauskoja, mutta eivät johtaneet mihinkään.

”Eloisa blondi” – 43 yhteydenottoa

Kuva, jossa Hayleylla oli vaaleat hiukset, oli muutaman vuoden takaa, ja hän oli siinä hiukan nuorempi kuin muissa testin kuvissa. Se näkyi myös yhteydenotoissa: viestejä tuli rikkaammilta ja vanhemmilta miehiltä.

Jos haluaa saada yhteydenottoja rikkailta ”sugar daddyiltä”, Hayleyn mukaan tällainen profiili on paras. 

– Minä deittailin kahta miestä, jotka ottivat minuun yhteyttä tämän profiilikuvan kanssa. Yksi oli mukava, ja meillä oli mahtava viikonloppu yhdessä Marbellassa viiden tähden hotellissa. Hän oli viisissäkymmenissä ja hiukan liian vanha minulle, mutta siitä huolimatta mahtava rakastaja, Hayley kuvaa.

Omana itsenään – 32 yhteydenottoa

Hayley kuvaa itseään "hauskanpidosta pitäväksi bruneteksi, joka on ylpeä muodoistaan". Nainen on käynyt rintaleikkauksessa, jossa hänen kuppikokonsa nousi B:stä FF-kokoon.

– Huomasin, että miehet olivat hiukan aidompia, kun annoin mennä omana itsenäni – he saattoivat nähdä, ettei profiilissani ollut mitään epäuskottavaa. Käytin kokovartalokuvia itsestäni sen sijaan, että oli vain yksi, joka oli tarkennettu rintoihini ja ne [kuvat] näyttivät aidon ikäni selkeämmin, Hayley kertoo.

Verrattuna profiileihin, joiden kuvissa paljastui naisen rintavako, Hayleyn mukaan tässä profiilissa häntä lähestyi vähemmän nuoria miehiä ja enemmän miehiä, jotka olivat kiinnostuneita suhteesta.

”Treeni-intoilija” – 25 yhteydenottoa

Deittiprofiilin kuvassa Hayley nostaa painoja. Hän kertoo löytäneensä tämän profiilin avulla paljon miehiä, jotka olivat myös kiinnostuneita treenaamisesta. Miehet halusivat tavata salilla baarin tai ravintolan sijaan, mikä oli Hayleyn mukaan kivaa vaihtelua.

– Tapasin muutamia mahtavia miehiä, mutta olin tietoinen siitä, etten ajatellut tarpeeksi feminiinistä puoltani hän sanoo.

Puku päällä – 8 yhteydenottoa

Kuvaa varten Hayley suoristi hiuksensa, pukeutui siistiin pukuun ja muutti persoonansa muistuttamaan menestyvää uranaista.

– Ajattelin, että saattaisin saada hienostuneemman tyyppisen miehen, mutta tämä vain veti puoleensa joukon tylsiä tyyppejä. Tämä ei ehdottomasti toiminut, Hayley kuvaa.

Silmälaseilla – 4 yhteydenottoa

– Jos deittailet netissä, hylkää lasit – se on minun neuvoni, Hayley sanoo.

Ensin malli pelkäsi, ettei hän saisi yhtään yhteydenottoa silmälaseilla, mutta lopulta neljä miestä lähestyi häntä – ja he olivat kaikki mukavia.

– Silmälasit loivat minulle täysin uuden persoonan, ja se heijastui vastauksiin. Miehet olivat paljon ystävällisempiä, mutta valitettavasti heistä kellään ei ollut paljoa rahaa.

Ei meikkiä – 0 yhteydenottoa

Testi osoitti Hayleylle, että kuvilla on suuri merkitys. Niissä kannattaa pyrkiä näyttämään parhaalta mahdolliselta versiolta itsestään.

– Ajattelin, että miehet saattaisivat pitää siitä, etten välittänyt ulkonäöstäni, mutta kuka haluaa deittailla finnistä laiskuria? Voit todella tehostaa profiilikuvaasi oikealla meikillä ja hiustyylillä, hän tiivistää.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat