Mainos

Milla Arosen taposta epäilty on menestynyt voimanostaja – tämä kaikki epäillystä tiedetään tällä hetkellä

4:54
Varusmies Millan katoamisesta tiedotetaan niukasti: tämä kaikki tapauksesta tiedetään nyt.

Poliisi on edelleen vaitonainen 21-vuotiaan varusmiehen Milla Arosen katoamiseen liittyvistä yksityiskohdista. Tiedossa on, että Arosen uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi

Tämänhetkisten tietojen mukaan Varsinais-Suomen käräjäoikeus on vanginnut 1995 vuonna syntyneen miehen, joka mitä ilmeisimmin liittyy tapaukseen. Rikostoimittaja Eetu Ruonakosken mukaan poliisi ei ole kommentoinut tai vahvistanut tapausta

– Yhteys on päätelty muun muassa siitä, että hänet on vangittu epäiltynä taposta, joka on tapahtunut 8. tai 9. päivä (kesäkuuta) Somerolla. Vangitsemista on vaatinut myös Arosen katoamista tutkinut rikostarkastaja, Ruonakoski kertoo MTV Uutiset Live -lähetyksessä.

Epäilty on menestynyt voimailija

Epäilty asuu Somerolla, ja hän on ollut virkavallan kanssa tekemisissä aiemminkin Varsinais-Suomessa. Mies on tuomittu ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, kun epäilty pakeni poliisia huomattavaa ylinopeutta viime keväänä.

Epäilty on ilmaissut mielenkiintonsa moottoroituja kulkuneuvoja kohtaan myös sosiaalisen median tileillään, joissa hän on ollut aktiivinen vielä reilu viikko sitten.

Lisäksi mies kertoo sosiaalisessa mediassa voimailuharrastuksestaan. Mies on menestynyt voimanostossa.

ltalehden mukaan epäilty on Arosen entinen poikaystävä, mutta poliisi ei ole vahvistanut lehden saamaa tietoa.

Poliisi on ollut todella vaitonainen Arosen katoamistapauksen suhteen, eikä viranomaiset ole juurikaan tiedottaneet asiasta julkisesti. Tutkinnanjohtaja perustelee tiukkaa tiedotuslinjaa tutkinnallisilla syillä.

– Käytännössähän kyse on siitä, ettei haluta lipsauttaa julkisuuteen mitään sellaista, jota esimerkiksi epäilty tai joku muu asianomainen voisi lukea ja kertoa kuulusteluissa omana tietonaan, Ruonakoski täsmentää.

Juttua muokattu 5.9. kello 13.13: Jutusta poistettu sitaatti, jossa toimittaja kertoo epäillyn menestyneen painonnostossa. Lisätty maininta siitä, että epäilty on menestynyt voimanostossa. Muutettu myös otsikkoa sekä väliotsikkoa samasta syystä.

Painonnoston sijaan mies on menestynyt voimanostossa. Kyse on eri lajista. Väärä termi esiintyy myös jutun yhteyteen liitetyllä videolla. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja