Puhelin sammui, ja 21-vuotias varusnainen katosi jäljettömiin – Milla Aronen kateissa jo kaksi kuukautta

0:18
Video: 21-vuotias Milla katosi kesäkuussa jäljettömiin.

Somerolla kesäkuussa kadonnut Milla Aronen on yhä kateissa. Poliisin mukaan 21-vuotiaasta naisesta ole löydetty jälkeäkään.

Aronen suoritti katoamisen aikaan varusmiespalvelua, ja hänen oli määrä palata palveluspaikalleen Porin prikaatiin Säkylään 9. kesäkuuta. Hän ei kuitenkaan saapunut paikalle.

Viimeinen varma havainto nuoresta naisesta tehtiin 8. kesäkuuta, kun veli kyyditsi hänet kotiinsa Someron Peipontielle.

Arosen puhelin sulkeutui seuraavana päivänä.

Poliisi on aiemmin kertonut, ettei se ole tutkinnassaan löytänyt seikkoja, jotka viittaisivat siihen, että Aronen olisi joutunut rikoksen uhriksi.

Tutkinnanjohtaja Juhani Malmberg Lounais-Suomen poliisista kertoo, että on mahdollista, että Aronen on kadonnut omasta tahdostaan.

Tapauksen tutkinnassa pidetään kuitenkin esillä kaikki mahdolliset vaihtoehdot. Rikoksen mahdollisuutta ei siis ole suljettu pois.

– Kaikki tutkintalinjat pidetään auki, hän summaa.

Poliisi toivoo vihjeitä

Malmberg pysyy vaitonaisena siitä, mitä katoamistutkinnan aikana on saatu selville.

– Olemme puhuttaneet lähipiiriä, mutta tarkemmin en voi asiaa avata.

Hänen mukaansa naisen löytämiseksi on järjestetty aiemmin muun muassa vesistöetsintöjä. Laajempia etsintöjä järjestetään Malmbergin arvion mukaan myös jatkossa, mikäli poliisi saa tapaukseen liittyviä vihjeitä.

Lounais-Suomen poliisi on pyytänyt vihjeitä puhelimitse numeroon 0295 417 259 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi(at)poliisi.fi.

Aronen on noin 165 senttiä pitkä ja hoikkavartaloinen, ja hänellä on pitkät, mustat hiukset. Arosen käsivarsissa on tatuointeja. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja