Mainos

Murhatuksi epäillyn Milla Arosen ruumista etsitään yhä – ”Kyllä tekijä varmasti tietää, missä hän on”

1:13
Katso, mitä kadonneen Milla Arosen tapauksesta tiedetään tähän mennessä.

Henkirikoksen uhriksi joutuneeksi epäillyn Milla Arosen ruumista ei ole löydetty, ja poliisi tekee yhä etsintöjä Someron ympäristössä tämän löytämiseksi. Etsintäalueet perustuvat poliisin tietoihin uhrin ja epäilyn liikkeistä.

– Ei ole tietoa, joka viittaisi muuhun ympäristöön, tapauksen tutkinnanjohtaja Jarkko Toivonen keskusrikospoliisista kertoo.

Poliisi ei kuitenkaan ole toistaiseksi saanut ratkaisevaa tietoa, joka auttaisi Arosen ruumiin etsinnässä. Rikoksesta epäilty mies ei ole asiassa auttanut, sillä hän ei juuri ole puhunut poliisille.

– Sanoisin, että hyvin vaitonainen. Kyllä varmasti epäilty tietää, missä [Arosen ruumis] on, Toivonen sanoo.

– Eipä ole juuri ole asiaa avannut.

Epäillään harkitusta ja suunnitelmallisesta murhasta

Mies kiistää syyllistyneen rikokseen. Häntä epäillään murhasta tekoon liittyvän suunnitelmallisuuden ja harkinnan vuoksi.

– Epäilty on tavoitellut itselleen taloudellista hyötyä käyttämällä uhrin henkilötietoja hankkiakseen pikaluottoja ja kirjautuessaan tämän verkkopankkiin, Toivonen kertoi poliisin tiedotteessa.

Poliisin tietoon ei ole tullut viitteitä siitä, että epäilty olisi valmistellut rahan hankinnalla esimerkiksi pakoa maasta.

Poliisi myöntää, että rahaliikenteellä on ollut tietty merkitys epäillyn tunnistamisessa.

Auton liikkeet kiinnostavat

Poliisi tiedotti eilen, että se on yhä kiinnostunut Milla Aroseen liittyvistä vihjeistä. Aronen nähtiin viimeisen kerran 8. kesäkuuta, kun hän oli Someron keskustassa kotipihallaan.

Erityisesti poliisi on kiinnostunut harmaan Volvo V70 -merkkisen auton liikkeistä. Rekisterikilvillä CZN-808 ollut auton liikkeet Somerniemen ja Oinasjärven alueella katoamispäivän ja sen jälkeisen päivän välillä sekä sunnuntaiaamuna 9. kesäkuuta kiinnostavat viranomaisia.

Vihjeet voi toimittaa sähköpostitse osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja