IL: Varusmies Milla Arosen taposta epäilty on ex-poikaystävä

Somerolla kadonneen varusmiehen Milla Arosen, 21, taposta epäillään naisen ex-poikaystävää, uutisoi Iltalehti.

Varsinais-Suomen käräjäoikeus vangitsi viime perjantaina vuonna 1995 syntyneen miehen, jota epäillään 8.–9. kesäkuuta tapahtuneesta taposta. Vangitsemista vaati Arosen katoamisen tutkinnanjohtaja, KRP:n rikostarkastaja Markus Laine.

Iltalehden mukaan kyseessä on Arosen entinen poikaystävä.

Laine ei ole vahvistanut vangitun liittyvän Arosen tapaukseen. Hän on kuitenkin kertonut, että Arosen uskotaan joutuneen henkirikoksen uhriksi juuri 8.–9. kesäkuuta.

Laine on myös kertonut, että poliisilla on yksi tai useampi epäilty Arosen katoamiseen ja epäiltyyn henkirikokseen liittyen.

Katosi kesäkuussa

Arosesta ei ole tehty varmoja havaintoja kesäkuun 8. päivän jälkeen. Hänet nähtiin tuolloin Somerolla, kun lähiomainen kyyditsi hänet kotiinsa.

Naisen oli määrä palata suorittamaan varusmiespalvelustaan 9. päivä, mutta näin ei tapahtunut. Arosen puhelin meni kiinni samana päivänä.

Katoamisilmoitus tehtiin 11. kesäkuuta.

Poliisi kertoi vielä elokuun alkupuolella, ettei naisen uskota joutuneen rikoksen uhriksi. KRP tiedotti kuitenkin eilen, että se epäilee henkirikosta. KRP:n mukaan Aronen ei ole kadonnut omasta tahdostaan. 

Lue myös:

    Uusimmat