Mainos

Miljonääriveljekset ja teollisuussuvun perilliset – he ovat yli miljoonan tienanneet alle 30-vuotiaat

Raha tapaa kertyä iäkkäämmille, mutta toisinaan nuoretkin saavat osuutensa pääomasta. Näin erityisesti, jos on sukua edellä mainitulle iäkkäämmälle sukupolvelle.

Alle 30-vuotiaista hurjimmat tulot keräsi Tomi Kyöstilä, jonka tulot ovat peräisin hammashoitolaitteita valmistavalta Planmeca-yhtiöltä, jonka omistajiin ja hallituksen jäseniin 23-vuotias Kyöstilä kuuluu. Viime vuonna Kyöstilän tulot olivat yli 4 miljoonaa euroa.

Myös toinen nuori Kyöstilä, vuonna 1988 syntynyt Janne, keikkuu yli 4 miljoonan tuloillaan listan järjessä.

Kolmantena listalla on vuonna 1993 syntynyt Olli Ilkka Julius Herlin, jonka isä Ilkka Herlin on suomalaisen lastinkäsittely-yhtiö Cargotecin suuromistaja. Olli Herlinin tulot olivat hieman yli 2 miljoonaa euroa. Myös toinen Herlinin suvun vesa, vuonna 1988 Ville Heikki Filemon Herlin, on listoissa 1,7 miljoonan tuloillaan.

1:20

Nuoret miljoonatienaajat jäivät mysteeriksi

Listan mysteereiksi nousivat Jokimäet, jotka ilmeisesti ovat sisarukset Pohjois-Pohjanmaalta. Kunkin Jokimäen puolentoista miljoonan pääomatulot nostivat heidät koviten tienanneiden listalle, mutta tarkempi tulon muoto jää epäselväksi.

MTV Uutiset tavoitti listan Jokimäistä vanhimman, 1994 syntyneen Krista Jasmin Emilian töistään, mutta hän ei halunnut kommentoida asiaa tai tulojen taustaa sen tarkemmin.

Toinen sisaruksista on vuonna 1996 syntynyt Erik Mikael Ensio. Lisäksi vastaavat pääomatulot on saanut henkilö, jonka henkilöllisyyttä ei alaikäisyyden vuoksi tässä jutussa paljasteta.

Muita miljoonan rajan ylittäneitä alle 30-vuotiaita ovat vuonna 1989 syntynyt Antti Juhani Saastamoinen ja vuonna 1988 syntynyt Irja Helena Marjatta Ketonen Uudeltamaalta.

Kaikilla valtaosan tuloista muodostivat pääomatulot, mutta joillakin oli myös jonkin verran ansiotuloja.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.