Mainos

Miljonääreilta rahaa Madeleinen vanhemmille

Jo kaksi miljonääriä on ryhtynyt tukemaan Gerry ja Kate McCannia heidän maineensa puhdistamiseksi. Pariskuntaa syytetään oman tyttärensä katoamisesta Portugalissa.

Miljonääri Brian Kennedy on liittynyt Virgin-yhtiön johtaja Richard Bransonin mukaan tukemaan Portugalissa kadoneen Madeleine McCannin vanhempia heidän maineensa puhdistamisessa.

Kennedy, jonka omaisuuden arvioidaan olevan 250 miljoonaa puntaa, sanoin tänään, että hänellä on pakottava tarve auttaa Gerry ja Kate McCannia heitä vastaan nostettuja "uskomattomia syytöksiä" vastaan.

Portugalin poliisi on asettanut pariskunnan epäillyksi oman tyttarensä katoamisesta. Lisäksi portugalilaislehdistö on syyttänyt Kate McCannia tyttärensä murhaamisesta.

Kennedy on antanut pariskunnan käyttöön yhtiönsä lakimiehen, lisäksi hän maksaa pariskunnan uuden tiedottajan kulut.

Virginin johtaja Richard Branson sanoi viikko sitten, että hän lahjoittaa 100 000 puntaa rahastoon, jolla on tarkoitus auttaa pariskuntaa maksamaan oikeuskulunsa.

Madeleine McCann siepattiin hotellihuoneestaan Portugalissa kun hänen vanhempansa olivat vain muutaman kymmenen metrin päässä hotellin piha-alueella syömässä.

(MTV3-Reuters)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.