Mainos

Mila-koiralle etsitään kotia – sympaattinen ilmoitus poiki yli 500 yhteydenottoa

Ilmoitus ei ollut ehtinyt vanheta vuorokauttakaan, kun sadat ihmiset olivat jo ehtineet tarjota kotia omistajansa menettäneelle koiralle. 

Tiistaina osto- ja myyntisivusto Tori.fi:ssä julkaistu myynti-ilmoitus poiki vuorokauden sisällä yli viisisataa yhteydenottoa. Lukuisat ihmiset kiinnittivät huomiota koskettavaan ilmoitukseen, jossa hyvinkääläinen Jenni Suominen etsi kotia edesmenneen äitinsä 3-vuotiaalle labradorinnoutaja Milalle.

Suominen kertoo, että Mila on koulutettu hypokoiraksi eli diabeteskoiraksi. Hän toivoo, että koiran uusi omistaja sairastaisi diabetesta, jotta nuoren koiran erityistaito ei menisi hukkaan.

– Olisin onnellinen, jos diabeetikko voisi hyötyä tästä ja saada itselleen parhaan ystävän, ilmoituksessa kerrotaan.

Tämän erityistaidon lisäksi Suominen kertoo, että Mila soveltuu hyvin myös kaverikoiratoimintaan, ja se on vieraillut muutaman kerran vanhainkodissa asukkaiden rapsuteltavana.

Tärkeintä on löytää huolehtiva koti

Ilmoituksen mukaan Mila on ollut naisella hoidossa nyt neljän kuukauden ajan, mutta Suomisen omat koirat eivät ole hyväksyneet uutta tulokasta, joten uutta kotia kaivataan kipeästi.

– Tulee loistavasti toimeen 4- ja 7-vuotiaiden lasteni kanssa. Erittäin ihmisrakas. Kiltti ja rauhaisa koira. Tottelee ja ymmärtää vain ruotsin kieltä, mutta oppisi varmasti suomen kielenkin. Tosin käskyt eivät ole vaikeita ruotsiksi, jos jaksaa itse niitä opetella, ilmoituksessa luetellaan. 

Koirasta ei pyydetä rahaa, vaan tärkeintä on, että koira löytäisi itselleen hyvän ja huolehtivan kodin.

Tämä ilmoitus keräsi niin paljon yhteydenottoja, että jo vuorokauden jälkeen Suominen joutui päivittämään ilmoitustaan ja kertomaan, ettei ota enää vastaan uusia yhteydenottoja. Viestien runsaslukuisuudesta johtuen nainen kertoo olevansa pahoillaan myös siitä, ettei ehdi vastata kaikille.

– Tuntuu pahalta, sillä nopean silmäilyn perusteella monet kelpaisivat uudeksi kodiksi Milalle. Valitsen uuden kodin ensisijaisesti diabetesperheestä! hän kertoo.

Onko lemmikin adoptointi käynyt koskaan mielessäsi? 

8:37

Lähde: Tori.fi

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.