Miksi suomalaiset ahmivat tietoa myyttisestä Kimi Räikkösestä? – "Paljastaa paljon"

Vilttiketu: Urheilijoiden elämänkerrat kiinnostavat 9:31

Kirja Kimi Räikkösestä kiinnostaa, koska myyttisessä maineessa oleva urheilijahmo paljastaa itsestään yhtäkkiä yllättävän paljon, kokee Huomenta Suomen Vilttiketju. 

MTV Sportin toimittaja Inka Korhonen arvioi Suomessa Tuntematon Kimi Räikkönen -kirjaa kohtaan ilmenneen kiinnostuksen olevan vasta alkusoittoa.

– Hän on megatähti Aasiassa ja Keski-Euroopassa. Markkinat ovat nyt niin laajat, että en keksi, mikä tämän kirjan voisi edes lyödä jatkossa, Korhonen sanoo.

Telialle siirtynyt toimittaja-juontaja-kirjailija Tuomas Nyholm ei näe, että kirja Räikkösestä edes voisi epäonnistua, koska asetelma on niin herkullinen.

– Kimillä ei ole elämässään mitään väliä, mitä joku ihminen ajattelee hänestä – paitsi rattinsa! Siksi Kimi on kiinnostava. On fantastista, että Kimistä tehdään kirja, jossa hän ilmeisesti lyö all in, ja paljastaa paljon itsestään. Vaikka kirja piilotettaisiin, jengi hakisi sen, Nyholm kommentoi.

Kokenut kiekkomies Juhani Tamminen listaa kolme prinsiippiä, jolla elämänkerta lyö nykyaikana läpi.

– Ensimmäinen on kansi. Kun isoäiti tulee kauppaan, hän huomaa sen, Tamminen sanoo.

– Toinen on sisältö. Ja kolmas on promootioisku. Tässäkin veljet Kari Hotakainen ja kumppanit onnistuivat täydellisesti. Nykyaikana media antaa kaikki mahdollisuudet, Tamminen huomauttaa.

Katso koko Vilttiketjun keskustelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat