Miksi niin moni mies ei löydä klitorista? Miehet vastaavat

8:10

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Miksi ajatellaan, että seksi loppuu, kun mies saa orgasmin? Voiko olla hyvää seksiä ilman orgasmia? Tästä keskustellaan videolla!

"Miten naisen anatomian tietämys on jäänyt monilla miehillä niin heikolle tasolle, että ei osata löytää klitorista tai muita osia? Olen monelle miehelle joutunut tämän opettamaan. Osa haluaa oppia ja osa ei, osa osaa hommansa, toiset taas eivät... Vai eikö miehiä vain kiinnosta naisen tyydyttäminen?" kysyy nimimerkki Anatomian opettaja.

Näin miehet vastasivat 

"Miehet, joilla on paljon naisia, ovat aloittaneet seksin nuorina ja tietämättöminä. Heidän tiedonjanonsa sammui varhain. Eniten tietävät ne, jotka vähiten naisten kanssa ovat, oikeasti. Nämä asiat menevät aina näin."
– 34, sinkku

"Mistä miehet sellaisia olisivat oppineet? Koulussa näytetään piirrettyjä ruumiinavauskuvia. Äijäporukoissa puhutaan t*ssun nuolemisesta. Pornoleffoissa taas käydään naisen kimppuun kuin ajokoira saalista noutaessaan. Ronkitaan, sörkitään ja nuollaan kaikkea navan alapuolelta. Moni saattaa luulla klitoriksen vaativan samanlaista kovakouraista käsittelyä kuin oma penis.

Toisaalta, olet luultavasti oikeilla ja perimmäisen syyn jäljillä. Isoa osaa kiinnostaa vain oma orgasmi, ja sen takia pukille pitää päästä ilman turhaa konstailua."
– Herra 47, aviossa

"Mitäköhän ovat nämä ”muut osat”? Mahdollisesti tarunhohtoinen G-piste? Itselläni tietämys on kohdallaan ja opettajalle ei ole tarvetta. Mutta faktahan on, että osalle miehistä riittää se, että he saavat tyydytyksen jahe olettavat, että samassa viidessä minuutissa nainenkin on sen saanut, vaikkei ole kuulunut ensimmäistäkään nautinnon ääntä. Toisaalta vaikka mies löytäisikin oikeat paikat naisesta, niin kaikki naiset eivät nauti niistä kuten aiempi. Tämä tarkoittaa sitä, että heidän pitää oppia asioita uudestaan. Vaikka mies tuntisikin naisten anatomian, niin jokainen nainen on siltikin erilainen ja saattaa pitää täysin eri asioista kuin aiempi. Siinä missä itse olet huomannut, että osaa kiinnostaa, osaa ei, osa osaa, osa ei, niin sama ongelma on naisilla, kun kyse on miehestä."
– 36, sinkku

Juttusarja jää kesätauolle! Voit silti lähettää kysymyksen – mitä haluaisit kysyä miehiltä?

Tämä ominaisuus on poistunut käytöstä – pahoittelemme! Tsekkaa kuitenkin uusimmat lifestyle-artikkelit!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja