Miksi naiset tulkitsevat niin paljon rivien välistä? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miksi naiset tulkitsevat niin paljon rivien välistä?" kysyy nimimerkki Make.

Näin naiset vastasivat!

"Siksi, koska rivien välissä on niin älyttömästi tulkittavaa. Miehet voivat lähettää hyvin ristiriitaisia viestejä, minkä lisäksi naiset oppivat jo lapsena että, jos poika on ilkeä, hän tykkää. Lisäksi rivien välistä voi löytyä sellaisia asioita, joita mies ei ymmärrä viestivänsä, mutta jotka ovat tärkeitä. Aika usein ne ovat varmasti naisten spekulaatiota ja pelkkää luuloa, siksipä olisi varmasti paljon yksinkertaisempaa rakastua omaan sukupuoleensa.

Harrastin tulkintojen tekemistä paljonkin silloin, kun olin sinkku. Ne eivät tosin koskaan pitäneet paikkaansa: esimerkiksi jos mies sanoo kerran ”ei”, niin se todenäköisesti tarkoittaa sitä. Jos mies haluaa sinut, hän on valmis tekemään mitä tahansa. Henkisesti haavoitettuja (ja siksi ei-suhteeseen pystyviä) on liikkeellä arvatenkin varsin vähän. Mies on putkiaivo, joka sanoo mitä tarkoittaa. Ei tulkintoja. "
– 33, harrastin tulkintojen tekemistäpaljonkin silloin kun olin sinkku

"Olen itse miettinyt ihan samaa. Ensin kaikki on ihan ok, ja sitten huomaakin miettivänsä tuntikausia kaveria ja sitä, että JOS se nyt onkin vihainen, mitä jos se ajatteli, että tarkoitin asia X, vaikka tarkoitin Y, laitanko viestin, enkö laita? Vastaus kysymykseesi: naisilla on liikaa aikaa ja aivotoimintaa."
– 30, tulkitsen ahdistukseen asti

"Koska naiset osaavat! Jossain tutkimuksessa juuri sanottiin, että naiset osaavat lukea maamerkkejä paremmin kuin miehet. Sama pätee miesten ja rivien välien lukemiseen."
– 47, harrastan rievien välistä lukemista

"Hei make, olen itsekin etsinyt vastausta tähän koko universumia ikuisesti askarruttaneeseen kysymykseen. En ole löytänyt syytä. Jos sinä saat asian selville, kerro heti myös minulle."
– 36, haluaisi tehdä itselleen lobotomian ja muuttua mieheksi ihan vaan sen vuoksi, ettei tarvitsisi aina ja ikuisesti pohtia ja tulkita. Se on erittäin väsyttävää!

Lue myös:

    Uusimmat