Mainos

Miksi naiset eivät osaa kertoa, mitä haluavat minulta? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Minusta tuntuu, etteivät useimmat naiset oikeasti tiedä, mitä he haluavat? Kun halutaan esimerkiksi ”täydellistä illanviettoa” tai ”täydellistä lomamatkaa”, niin naiset eivät tunnu osaavan selittää, mistä asioista tämmöiset täydellisyydet heidän mielestään koostuvat. 

Minä haluan naiselleni järjestää täydellisiä kokemuksia, mutta melkein aina jään yksin (ja usein ei-niin-hyvällä menestyksellä) järjestämään asioita. Miksi naisten on niin vaikea kertoa, mistä asioista heille tulee hyvä mieli?" kyselee nimimerkki SomeFinn senior.

Näin naisraati vastasi

"Ensinnäkin, luovu täydellisyyden tavoittelusta, siinä pelissä et voi voittaa. Lisäksi naiset eivät aina tosiaankaan tiedä, mitä haluavat. Oma kantani asiaan on se, että jos toinen ei osaa suoraan sanoa, mitä odottaa täydelliseltä illalta tai lomalta, eikä järjestämäsi versio kelpaa, saa valittaja olla ilman. Itse ainakin arvostan, jos mies on järjestänyt yhteistä ohjelmaa tai yllätyksen, vaikka kyseessä olisi pieni asia.

Naiselle tulee hyvä mieli siitä, että mies on ottanut hänet huomioon, ei siitä, että mies stressaantuu yrittäessään järjestää ”täydellistä” ohjelmaa. Parisuhteessa on kyse tasavartaisuudesta, eli todella toivon, että nainen näkee vastaavan määrän vaivaa myös sinun onnesi eteen."
– 24, parisuhteessa

”Ehkä se hyvä mieli tulee siitä, että huomaa, kuinka mies itse ymmärtää, mistä nainen pitää. Jos mies vain tekee käskystä kaikki asiat, niin eihän se nyt tunnu yhtä hyvältä."
– 30, sinkku

"Vastaus on yksinkertaisesti siinä, että naiset eivät edes itsekään tiedä, mitä haluavat. Kun selailee päivät sosiaalista mediaa ja blogeja, aina näkee joukon asioita, jotka olisi mahtava toteuttaa. Välillä on vaan vaikea ymmärtää, että kaikkea ei voi saada heti ja samalla kertaa. Älä siis huoli, olet taatusti onnistunut järjestämään hyviä asioita, naisilla on vaan välillä tapana murehtia, mitkä asiat olisivat voineet olla vielä vähän paremmin."
– 26, avoliitossa

"Täydellisyyttä ei ole olemassa, varsinkaan siinä tilanteessa, jossa kaksi ihmistä (sinä ja nainen) yritätte järjestää täydellistä iltaa kommunikoimatta täydellisyys-käsitteen sisällöstä. Jos nainen ei ala avautua toiveistaan, et saa koskaan tietää niitä – simple as that. Keskustelkaa, tai sitten nainen saa tyytyä sinun suunnitelmiisi. Kuulostat paneutuvalta tyypiltä, eli vika tuskin on sinussa. Itse olen vain onnessani, kun joku haluaa järjestää minulle ohjelmaa, vaikka kaikki ei menisikään kuten leffoissa."
– 30, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta? Kysy – me selvitämme vastauksen

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.