Mainos

Miksi miehet kysyvät naisen puhelinnumeroa, mutta eivät kuitenkaan ota yhteyttä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi miehet kysyvät naisen puhelinnumeroa, mutta eivät kuitenkaan käytä sitä, eli eivät kuitenkaan ota yhteyttä?" kysyy nimimerkki keygen.

Näin miehet vastasivat

”Olisikos niin, että osa käyttää ja osa ei? No, miehet ovat turvallisuushakuisia otuksia, ja tämä tapa on ollut pitkään jo ns. vakuutus, että mahdollinen kontakti saadaan ylläpidettyä. Olet varmasti oikeassa siinä, että osalle tämä on pakotie, jopa halpa sellainen. Taas kerran, jos omalle kohdalle näitä sattuu liian usein, on syytä ehkä myös katsella peilistä löytyykö sieltä mitään vastausta….”
– 56, naimisissa

"Aika harvoin sitä numeroa nykyään kysytään, kun on niin monta muutakin tapaa jatkaa keskustelua. Mutta ne kerrat, kun olen kysynyt numeroa, niin olen myös ottanut yhteyttä jälkikäteen. Jos mies ei ota yhteyttä, niin syy voi olla siinä, että se aiempi fiilis naista kohtaan on yksinkertaisesti kadonnut tai on unohtanut koko asian. Mies on myös voinut kysyä numeroa puhtaasti kohteliaisuuden takia ilman aikomustakaan soittaa, vaikka olisikin nauttinut keskustelustanne."
– 35, sinkku

"Arvoisa nimimerkki Keygen, toimiiko monikin tuntemasi mies tuolla tavalla? Itse en ole moista ikinä kokeillut, eli jos olen kysynyt naisen puhelinnumeroa, olen ottanut yhteyttä. Toki siihen vaikuttaa myös se, että itsellä kynnys kysyä puhelinnumeroa on aika korkea, koska sitä haluaa olla varma siitä, että tahtoo oikeasti ottaa yhteyttä. Eli tähän kysymykseen olen sinänsä huono vastaamaan."
​​​​​​​– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

2:27

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.