Mainos

Miksi miehet eivät tajua ilmiselviä tekosyitä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

”Esittävätkö miehet tyhmää vai mistä johtuu, että he saattavat kärsivällisesti odottaa treffeille pääsyä välittämättä maailman ankeimmista tekosyistä? Menisikö teille läpi jatkuvat tekosyyt, kuten ”tänään en pääse, kun nousi kuume” tai ”hups, en huomannut vuorokauteen viestiäsi”? Haluaisin vain, että miehet tajuaisivat itse ilman, että täytyy sanoa, että en halua”, kysyy Treffitön-87.

Näin miesraati vastasi:

"Ehkä mies ei halua ymmärtää, koska haluaa treffeille kanssasi. Tekosyy voi olla mitä typerin, mutta jos se ei ole jatkuvaa, vaan tapahtuu kerran, niin eihän sitä välttämättä ymmärrä. Kyllä se taitaa niin olla ja parempikin, että sanoo suoraan, niin ei kummankaan aikaa tarvitse hukata turhaan."
– 39, sinkku

"Ei sinisilmäisyys tai toivorikkaus ole naisten yksinoikeus. Monella miehellä saattaa olla todella hankalaa päästä kontaktiin sopivan seurustelukandidaatin kanssa. Siksi kun vähänkin vihreää valoa on, sitä potentiaalista onnistumista sitten kytätään hamaan tappiin saakka.

Näille ihmisille voi olla sitten myös todella kova paikka jos ja kun rukkaset annetaan pitkän viivyttelyn jälkeen, kun miehen puolella ollaan ns. yhden kortin varassa koko ajan. Tuollainen viivytyspelleily tekosyiden takana on siis turhaa, suorat sanat mielellään heti, kun on selvää, ettei natsaa tai ei kiinnosta. Kaikkien elämä on selkeämpää.

Ja voihan myös olla, että miehellä on useita vastaavia tilanteita päällä, ja ei ole akuuttia saada treffejä aikaan juuri Sinun kanssasi? Olettekin molemmat samalla agendalla pelissä.”
– 55, naimisissa

"Miksi nainen ei voisi sanoa, ettei kyseinen mies ole omaa tyyppiä, sen sijaan, että kehittää tekosyitä? Tuottaako rehellisyys oikeasti niin paljon ongelmia? Mitä tulee tekosyiden lukemiseen, niin kyllä ne tajutaan, mutta annamme naiselle mahdollisuuden rehellisyyteen. Sitä, kun arvostetaan, jopa pakkien yhteydessä. Vai pitäisikö meidänkin aloittaa "Nyt ei voi, kun iski flunssa"? Silloin mies haukutaan lyttyyn, koska keksi tekosyyn. Toki osa meistä missaa merkit täysin ja yrittää uudelleen myöhemmin."
– 35, sinkku

Mitä olet aina halunnut kysyä miehiltä? Kysy – me selvitämme vastauksen

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.