Mikko Rantanen yhtyy NHL-seuraansa kohdistettuihin koviin odotuksiin: "Steppi finaaleita kohti"

1:49
Mikko Rantanen ei pelkää puhua kovista tavoitteista alkavalle NHL-kaudelle.

Kahdesti peräkkäin NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella pudonnut Colorado Avalanche aikoo ottaa tulevalla kaudella askeleen kohti isompia saavutuksia. Mikko Rantanen ei pelkää puhua tavoitteista.

Katkonaisella viime kaudella runkosarjassa läntisen konferenssin toiseksi sijoittunut Colorado selvitti ensin pudotuspeleissä tieltään Arizona Coyotesin, mutta koki sitten tappion Dallas Starsille.

Joukkueen avainpelaajat, Rantanen mukaan lukien, alkavat vasta tulla parhaaseen pelimiehen ikäänsä, joten odotukset ovat myös nousussa. Niitä suomalaistähti ei kavahda.

– Meillä on aika hyvä joukkue, omasta mielestä ainakin. Olemme taas vahvempia kuin mitä olimme viime vuonna, Rantanen sanoo MTV Urheilulle.

– Totta kai tavoitteemme on päästä playoffeihin ja pitkälle siellä. Viimeiset pari kautta olemme tippuneet toisella kierroksella, niin nyt on otettava siitä steppi ylemmäs eli sinne finaaleita kohti, hän linjaa.

Jutun videolla Rantanen puhuu kokemuksistaan viime NHL-kauden erikoisessa ratkaisuvaiheessa ja pohtii pitkältä pelitauolta nopeasti uuteen kauteen siirtymistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja