Mikko Rantanen sai kehuja Colorado-luotsilta – "Todella tärkeää"

Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar:"Luotamme Mikkoon tiukoissa tilanteissa" 4:53

Jääkiekon NHL-seura Colorado Avalanchen päävalmentaja Jared Bednar kehui Mikko Rantasta 6–3-voittoon päättyneen Toronto Maple Leafs -ottelun jälkeen.

Rantanen värkkäsi Coloradolle toisessa erässä 2–2-tasoituksen riistettyään kiekon hyökkäysalueella Toronton Nazem Kadrilta hyvin ajoitetulla mailan nostamisella (video alla).

– Se oli hieno. Tarvitsemme pelaajia tekemään ratkaisuja tällaisissa peleissä. Mikko on jätkä, johon luotamme tuollaisissa tilanteissa. Se, että hän teki tuollaisen ratkaisun ja nosti meidät takaisin peliin, oli todella tärkeää, Bednar sanoi MTV Urheilulle.

Bednar koki Toronto-ottelun olleen tiukka kamppailu. Avalanche palasi pelissä voittokantaan kolmen tappiollisen matsin jälkeen, hävittyään viimeksi Montreal Canadiensille 0–3 ja sitä ennen Calgary Flamesille 3–5 sekä Winnipeg Jetsille 4–7.

– En pitänyt pelistämme Montrealissa, ollakseni rehellinen. Ansaitsimme enemmän Winnipegissä tai Calgaryssa tai ehkä molemmissa. Erityisesti Calgaryssa pelasimme minusta todella hyvin, Bednar kommentoi.

Colorado on läntisessä konferenssissa seitsemännellä sijalla, tasapisteissä edellään olevan Dallas Starsin kanssa, kun kahdeksan parasta pääsevät pudotuspeleihin. Vain kolmen pinnan päästä Coloradosta vaanii nelikko Minnesota Wild, Edmonton Oilers, Anaheim Ducks ja Vancouver Canucks, joten liiemmälti ei ole varaa hengähtää.

Mikko Rantanen iski maalin Toronto-voitossa:"Pitkästä aikaa ehjä 60 minuuttinen" 2:13
Mikko Rantanen kommentoi videolla maaliaan ja Toronto-voittoa.