Pysäyttämätön Mikko Rantanen myhäilee: "Ei voisi paljon paremmin mennä"

Pysäyttämättömässä tehovireessä NHL-kautta tahkoava Mikko Rantanen myhäilee, ettei hänen joukkueellaan Colorado Avalanchella voisi juuri paremmin mennä.

Ylälaidan videolla Rantasen maalit Philadelphiaa vastaan.

Colorado komeilee 14 pisteellään NHL:n läntisen konferenssin kakkosena, tasapinnoissa kärkijoukkue Nashville Predatorsin kanssa. Neljästä perättäisestä vieraspelistään Avalanche onnistui kairaamaan kolme voittoa, ja ainoa tappio tuli New York Rangersia vastaan voittomaalikilpailun jälkeen.

Viime yönä Colorado nuiji Philadelphia Flyersin 4–1 ja Rantanen iski kaksi maalia, joista jälkimmäisen tyhjiin.

– Meidän ketjumme pelaa hyvää jääkiekkoa, kuten koko joukkue. Minusta joukkueemme pelaa todella hyvin. Tämä oli meille kova vieraskiertue, kovia pelejä, mutta selviydyimme 3–0–1-saldolla, joten ei voisi paljon paremmin mennä. Joukkueella on hyvä fiilis juuri nyt, meidän täytyy vain jatkaa samaan malliin, Rantanen sanoi toimittajille.

Rantasen (4+12), Nathan MacKinnonin (8+7) ja Gabriel Landeskogin (8+4) muodostama ykkösvitja on takonut leijonanosan Avalanchen tehoista. NHL:n pistepörssin kakkonen Rantanen ja kolmonen MacKinnon ovat iskeneet vähintään yhden pisteen kauden kaikissa yhdeksässä ottelussa.

Coloradon 2–0-voittomaalin Philadelphiaa vastaan maalannut Matt Nieto kehuukin avoimesti joukkueensa tehotrioa.

– He kantavat suurta kuormaa ja ovat todella arvokkaita siinä mitä he tekevät. Me, muu osa joukkueesta, haluamme kuitenkin kantaa kortemme kekoon, joten tuntui hyvältä (tehdä maali), Nieto sanaili.

Colorado lähti kolmanteen erään Flyersia vastaan tukevassa 3–0-johdossa, ja vain Nolan Patrick onnistui lopulta ohittamaan 37 torjunnallaan loistaneen Colorado-maalivahti Semjon Varlamovin. Rantanen nosti kysymättäkin Varlamovin esille.

– Minusta tulimme todella hyvin tähän otteluun. Luistelimme hyvin, karvasimme puolustuksellisesti ja loimme joitain maalipaikkoja. Toisessa ja kolmannessa erässä Varlamov oli todella hyvä ja teki avaintorjuntoja, kun päästimme vastustajan ampumaan. On upea juttu, että meillä on kaksi hyvää maalivahtia (Varlamov ja Philipp Grubauer), Rantanen ylisti.

Lue myös:

    Uusimmat