Mikael Granlund kuittasi puheet maalittomuudestaan viileästi – ”En ole ikinä ollut mikään maalintekijä”

Mikael Granlund Minnesota Wildin ailahtelevasta kaudesta: Ei olla pelattu niin hyvin kuin oltaisi pystytty 3:23
Videolla Granlundin mietteitä omista ja joukkueensa peliesityksistä.

Minnesota WildinMikael Granlund on kamppailut viime aikoina maalintekovaikeuksien kanssa. Maalittomuus ei kuitenkaan vaikuta liikaa suomalaishyökkääjän pelaamiseen.

Granlund on onnistunut viimeisen kahden kuukauden aikana maalinteossa vain kaksi kertaa. Edellisestä täysosumastakin on vierähtänyt jo kuukausi. Granlund näkee maalintekovaikeuksien taustalla koko joukkueen peliesitykset.

– Totta kai se aina vaikuttaa, jos pelaa hyvin, joukkue pelaa hyvin ja paikkoja tulee, silloin ne menevät joskus sisäänkin. Emme ole ehkä olleet ihan parhaalla mahdollisella tasolla. Jossain kohtaa pomputkin lasketaan ja varmaan niitä jossain kohtaa tulee, kun kautta on vielä jäljellä, Granlund pohtii MTV Urheilulle.

Maalittomuudesta huolimatta Granlund pelaa mainiota NHL-kautta. Taitava suomalainen on iskenyt 53 ottelussa tehot 12+32=44. Pisteitäkin Granlundille on merkitty nyt neljässä perättäisessä ottelussa. Granlund ei ota itselleen paineita maalien puuttumisesta.

– En ole ikinä ollut mikään maalintekijä, joten se ei ole minulle isompi asia. Siellä pystyy monesti paljon muutenkin auttamaan joukkuetta kuin pelkästään maaleilla, Granlund toteaa viileästi.

Lue myös:

    Uusimmat