Mikael Gabriel ja Playboy-rakas viettävät vuosipäiväänsä – poseeraavat onnea hehkuvassa yhteiskuvassa

Räppäri Mikael Gabriel ja norjalaisjuontaja Triana Iglesias ovat seurustelleet jo kolmen vuoden ajan.

VIDEO: Mikael Gabriel avautuu lapsihaaveistaan

Mikael Gabriel ja Triana Iglesias viettävät tänään keskiviikkona kolmatta vuosipäiväänsä. Merkkipäivän kunniaksi Iglesias julkaisi kaksikosta onnea hehkuvan yhteiskuvan, jossa Iglesias nuolaisee nauravan räppärin leukaa.

– Joinain päivinä haluan vetää sinua turpaan ja tiedän, että toisina päivinä ärsytän häntä hirveästi, Iglesias kirjoittaa kuvan yhteydessä.

– Yhteisissä hetkissämme on niin paljon rakkautta, naurua, kasvamista, oppimista ja parantumista. Rakkauden ja kiitollisuuden määrä, mitä tunnen hänestä, vain kasvaa ja laajenee. Tiedän, että sydämemme ovat olleet yhdessä jo miljoonia vuosia, hän jatkaa.


28-vuotias Mikael Gabriel kosi rakastaan vuonna 2016. Tänä keväänä mies pohdiskeli perheen perustamista Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa

Räppäri kertoi, ettei hän ole varma, haluaako hän omaa jälkikasvua lainkaan. Veitola lohdutti Miklua sillä, ettei 28-vuotiaana välttämättä tarvitse olla tarkkaa visiota elämästä, mutta mies huomautti, ettei lapsia hankita yksin.

– Toisaalta minulla on myös 35-vuotias nainen. Jos haluat elää jonkun kanssa yhdessä, pitää miettiä myös sitä ihmistä, mies mietiskeli.


Lue myös:

    Uusimmat