Mika Salo pitää puheita Bottaksen ja tallipomon väleistä perättöminä: ”Toto yrittänyt vain saada Valtteria voittamaan kisoja”

Mika Salo pitää Valtteri Bottaksen valintaa Mercedeksen ensi vuoden kisakuskiksi ainoa oikeana valintana.

Mercedes tiedotti torstaina tehneensä vuoden jatkosopimuksen Bottaksen kanssa. Toinen vaihtoehto oli 23-vuotias Esteban Ocon, joka päästetään nyt lähtemään Renault’lle.

Salon mukaan Mercedeksellä ei ollut juuri muuta vaihtoehtoa.

– Minun mielestäni se oli ihan oikea päätös, ja ainoa järkevä vaihtoehto minun mielestäni. Minkä takia ottaa Ocon, joka on ollut vuoden ajamatta ja muutenkin vähän erilainen kaveri, Salo toteaa C Morelle.

– Noilla sujuu tuo harmonia hyvin Valtterilla ja Lewisilla, niin minun mielestäni ihan hyvä päätös, hän jatkaa Bottaksen ja Hamiltonin väleistä.

Sen sijaan tallipäällikkö Toto Wolffin mielipiteestä liikkui ennen sopimuksen julkistamista tieto italialaisessa Corriere della Serassa, joka kertoi tallipomon halunneen nimenomaan Oconin kisakuskin paikalle, mutta Lewis Hamilton ja keskeisimmät insinöörit olivat toista mieltä. Tähän väitteeseen Salolla ei riitä usko.

– Enpä ajattele mitään. Onko edes totta? Minun mielestäni Toto on ollut koko ajan Valtterin puolella enkä ole mitään muuta ainakaan havainnut koko vuoden aikana – tai viimeisen parin kolmen vuoden aikana – muuta kuin sitä, että Toto yrittää saada Valtterin voittamaan kisoja, Salo kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat