Mainos

Mikä muutos! Neljä vuotta aknesta kärsinyt nainen löysi vihdoin ratkaisun ongelmaansa

Tämä ennen ja jälkeen -kuva näyttää lähes liian hyvältä ollakseen totta.

Jokainen aknesta kärsinyt tietää, kuinka turhauttavalta ihon huono kunto voi joskus tuntua. Tämän on oppinut hyvin myös 22-vuotias Rachel Crawley, joka on kärsinyt aknen aiheuttamista itsetunto-ongelmista jo neljän vuoden ajan. Akne on aiheuttanut naiselle jatkuvaa epävarmuutta, eikä hän ole kulkenut julkisilla paikoilla ilman meikkiä. 

Vähän aikaa sitten tähän tuli muutos, kun nainen päätti astua esiin iho-ongelmansa ja siihen liittyvän parantumisprosessin kanssa. Nainen toivoo, että hänen esimerkkinsä antaisi itsevarmuutta ja rohkeutta kaikille epävarmuuden kanssa kamppaileville tytöille.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Minulta kysytään usein, miten voin olla näin itsevarma, kun ihoni näyttää tältä. Syy on se, että päätin hyväksyä itseni ja sen, miltä näytän, koska vuosien ajan, kun kärsin aknesta, annoin sen vaikuttaa mielenterveyteeni, tuhota parisuhteeni, estää minua käymästä ulkona, koska olin epävarma ja huolehdin muiden ihmisten mielipiteistä, Crawley kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– En  halua, että nuoret tytöt tuntevat samalla tavalla. En halua heidän luulevan, että heidän täytyy näyttää tietynlaisilta ollakseen kauniita.

Crawley dokumentoi Instagram-tililleen huiman muutoksen, joka hänen ihossaan on tapahtunut ainoastaan ruokavaliota muuttamalla.

Moni käyttää lääkeaineita turhaan

Crawley pyrki löytämään itselleen sopivan ruokavalion erilaisia ruoka-aineita karsimalla. Ensiksi hän huomasi, että akne paheni aina sokerin syönnin, mutta myös joidenkin terveellisten ruokien, kuten tumman riisin ja kauran syömisen jälkeen.

– Vain kolme päivää sen jälkeen, kun lakkasin syömästä näitä ruokia ja lisäsin terveellisten rasvojen saantia, arvatkaa mitä? Ei uusia näppylöitä! nainen iloitsee.

Erilaisia ruokavalioita kokeilemalla nainen vihdoin huomasi vegaaniruokavalion sopivan hänen iholleen täydellisesti. Naisen ruokavalio koostuukin nykyisin suurimmaksi osaksi terveellisistä kasviksista herkkuja, kuten raakasuklaata, unohtamatta. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Naisen mukaan moni aknesta kärsivä käyttää turhaan erilaisia lääkkeitä ja voiteita, kun iho-ongelmasta olisi mahdollista päästä lähes kokonaan eroon pelkkää ruokavaliota muuttamalla. Hän muistuttaa myös, ettei ruokavaliomuutoksen tarvitse automaattisesti tarkoittaa yksipuolista ja mautonta ruokaa. 

Crawleyn sanoma kaikille iho-ongelmasta kärsiville on, että koskaan ei kannata antaa periksi. Oma tapa ihon kunnon parantamiseksi löytyy kyllä. 

Lähde: Delish 

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.