Mika Häkkiseltä pysäyttävä ennuste Valtteri Bottaksesta – "Minulla on äärimmäisen kovat odotukset sen suhteen"

F1:ssä alkaa uusi aikakausi – näitä muutoksia on odotettavissa kaudelle 2021 6:27
Vaikka F1-radoilla on ollut hiljaista, kulisseissa kuohuu ennennäkemättömällä tavalla – katso formuloiden ajankohtaisimmat käänteet yllä olevalta videolta!

Mika Häkkinen uskoo, että vuosi 2020 on vihdoin Valtteri Bottaksen.

Toistaiseksi Mercedeksen tallikaveri Lewis Hamilton on vetänyt aina pidemmän korren kaksintaistelussa suomalaista vastaan, mutta kovalla työllä ennen F1-kauden alkua virettään parannellut Bottas on tällä hetkellä ennennäkemättömässä iskussa.

Näin väittää ainakin Bottaksen manageroinnista yhdessä Didier Cotonin kanssa vastaava F1-legenda Mika Häkkinen.

– Valtteri on loistavassa asemassa Mercedeksellä, Häkkinen hehkuttaa tuoreessa F1 Nation -podcastissa formula ykkösten verkkosivuilla.

– Hän on megahyvä kuljettaja, ja olen vakuuttunut, että hän on parempi kuin koskaan.

Häkkisen mukaan Bottas on vihdoin valmis kipuamaan Hamiltonin ohi mestariksi.

– Minulla on äärimmäisen kovat odotukset sen suhteen, että hän voittaa maailmanmestaruuden tänä vuonna. Sen eteen me olemme työskennelleet erittäin kovaa vuosien ajan, jotta saamme hänelle kaikki ominaisuudet ja työkalut päästäkseen siihen. Hän on työskennellyt lujasti.

Bottas taistelee tänäkin vuonna paitsi mestaruudesta myös tulevaisuudestaan formula ykkösissä. Hänellä ei ole sopimusta ensi kaudeksi, ja Mercedeksen tallissa on alkanut muutoinkin puhaltaa muutoksen tuuli. Muun muassa tallipäällikkö Toto Wolffin lähtöä pidetään kauden jälkeen jo varmana, kun taas koko tallin omistuskuvioista ja autovalmistaja Daimlerin mukanaolosta on alkanut kantautua erinäisiä huhuja.

Koronaviruksen runtelema F1-kalenteri alkaa muodostua uudelleen, ja nyt vaikuttaa erittäin todennäköiseltä, että kausi alkaa 5. heinäkuuta Itävallan Red Bull Ringillä.

Lue myös:

    Uusimmat