Mainos

Miestä epäillään teinityttöjen raiskauksista

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta, jossa 21-vuotias mies on yrittänyt ja käyttänyt seksuaalisesti hyväksi sekä raiskannut 12- 15-vuotiaita tyttöjä.

Lisäksi poliisi on löytänyt kotietsinnän yhteydessä epäillyn tietokoneelta yli tuhat lapsipornokuvaa.

Teot ovat tapahtuneet viimeisen kahden vuoden aikana pääkaupunkiseudulla. Miestä epäillään kolmesta raiskauksesta, yli kymmenestä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksi käytöstä tai sen yrityksestä ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kuvan hallussapidosta ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämistä.

Yhteys chattien kautta

Epäilty on ottanut yhteyttä tyttöihin eri chat-palveluiden välityksellä.

Mies esittäytyi itseään nuoremmaksi ja pyrki sopimaan tapaamisia tyttöjen kanssa. Joissakin tapauksissa tytöt ovat suostuneet tapaamaan miehen, mikä johti törkeään seksuaalisen hyväksikäyttöön tai raiskaukseen.

Epäilty on vangittu todennäköisin syin epäiltynä kyseisistä teoista Vantaan käräjäoikeudessa maaliskuussa. Kuulusteluista epäilty on myöntänyt käyttäneensä seksuaalisesti hyväkseen nuoria tyttöjä, mutta kiistänyt osittain raiskaukset.

Poliisi muistuttaa nuoria siitä, että virtuaalimaailmassa kaikki eivät ole sitä mitä sanovat olevansa. Sosiaalisessa mediassa luodut tuttavuussuhteet tuntemattomien henkilöiden kanssa voivat johtaa erittäin ikäviin tilanteisiin oikeassa elämässä. Jokaisen tulee valita huolella keskustelukumppaninsa myös netissä. Erityisen suurta varovaisuutta ja harkintaa pitää käyttää varsinkin siinä vaiheessa, jos sopii tapaamisen tuntemattoman henkilön kanssa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.