Mainos

Mieskuntoa luonnollisin keinoin, lue vinkit

Mistä miehen potenssi syntyy, ja miten mieskuntoa voisi lisätä ilman pillereitä?

Pilleripurkki ei ole ainoa vaihtoehto potenssiongelmiin. Mieskuntoa voi edesauttaa myös luonnollisin konstein. Sexpon toiminnanjohtaja Jussi Nissinen kertoo miten.

Seksuaalinen itsetunto

Pojat ja nuoret miehet oppivat yhdistämään seksuaalisuuden vahvasti erektioon. Erektioon kiteytyy voiman tunne ja koko oma miehisyys. Siksi erektiohäiriöt ovat monelle miehelle kova paikka.

Muista, että miehisyys on paljon muutakin kuin erektio. Moni mies oppii vasta keski-iän jälkeen vuorovaikutteisuutta seksuaalisuudessa. On tärkeää oppia tunnistamaan miehen kehossa muitakin erogeenisia alueita kuin penis.

Suorituskeskeisyys ja vuorovaikutus

Kun mies ryhtyy suorittamaan seksuaalisuuttaan, hän ei ole enää henkisesti läsnä. Unohda hetkeksi erektio ja uskaltaudu vuorovaikutukseen kumppanisi kanssa. Selvitä, mikä sekä itsestäsi että toisesta tuntuu hyvältä.

Miehet ovat usein arkoja paljastamaan erogeenisesti herkkiä paikkojaan. On väärin ajatella, että naiset haluavat vain perinteistä yhdyntää. Kosketuksella ja läsnäololla on tärkeä osa seksuaalisuudessa. Tämän alueen vahvistaminen kannattaa, etenkin jos kohdalle tulee erektiovaikeuksia.

Lue muut vinkit Studio55-sivulta:

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.