Mieskolmikko julkaisi "kauheimman Airbnb-huoneen, joka koskaan on nähty" – majoituksen irvikuva keräsi silti varauspyyntöjä

Koronakriisi syöksi Airbnb-vuokrauksen kylmästi alas – nyt tilanteesta hyötyvät ensiasunnon ostajat 3:18
Koronakriisi syöksi Airbnb-vuokrauksen kylmästi alas. Tilanteesta sen sijaan hyötyivät ensiasunnon ostajat.

Mieskolmikko päätti kehitellä itselleen "maailman karmeimman" Airbnb-huoneen. Uskomatonta kyllä, pelkkä puistoon sijoitettu patja sai aikaan kiinnostusta ja varauspyyntöjä!

Mieskolmikon idea maailman hirveimmästä Airbnb-huoneesta otti yllättävää tulta alleen. Rhys Simmonsilla, Jamie Kamazilla ja Hitchinillä on yhteinen YouTube-kanava, jolla kolmikko julkaisee videoita tempauksistaan.

Kolmikko päätti kokeilla, voisivatko he luoda "maailman p*skimman" Airbnb-huoneen, kertoo Ladbible.

"Huone" oli pelkkä patja puun alla

Lontoolaiskolmikon keksimä huone on pelkkä patja puistossa Lontoossa. Patjan vieressä on yöpöytä, jolla seisoo lamppu ja kaksi vesilasia. "Huoneen" varustus haalittiin nettikirpputorilta.

Kun kyseenalainen huone julkaistiin Airbnb-sivustolla, kolmikon yllätykseksi se herätti kiinnostusta.

– Minä ja kaverini kokoonnuimme luodaksemme kauheimman Airbnb-huoneen, joka koskaan on nähty, Rhys kuvailee ideaa.

"Kun latasimme sen Airbnb:hen, yllätykseksemme saimme aikaan sekopäisen määrän yhteydenottoja"

Rhysin mukaan kolmikko ei ollut ollut tyytyväinen oman, aiemman Airbnb-kokemuksensa hintaan, joten he päättivät luoda oman "vuokrahuoneen".

– Kun latasimme sen Airbnb:hen, yllätykseksemme saimme aikaan sekopäisen määrän yhteydenottoja ihmisiltä, jotka halusivat tulla ja yöpyä laitoksessamme.

Näin "huone" rakentui:

Varaajat jopa kyselivät lisätietoja "huoneesta"

YouTube-videolla kolmikko kuvailee, miten yhteydenotoissa ihmeteltiin esimerkiksi sitä, miten huoneessa voi asua, jos sataa.

– Upea tukkani ei saa kastua, eräs varaaja totesi.

Toinen varaaja kyseli, onko "huoneessa" ilmastointi; kolmas oli varaamassa tilaa kokonaiseksi neljäksi viikoksi ja kyseli, voisiko huoneeseen asentaa häkähälyttimen – toivottavasti ainakin osin huumorilla.

Eivät ottaneet vastaan rahoja eivätkä varauksia

Kolmikko ei ottanut vastaan varauksia eikä siis saanut rahaa keltään varaajista. Rhysin mukaan on uskomaton saavutus ylipäätään luoda karmea huone, joka kuitenkin saa aikaan innostusta yleisössä.

– Ei sitä koskaan tiedä, ehkä avaamme tämän ja teemme siitä täysiaikaisen bisneksen, mies heittää.

Majoitustoiminnasta voi tosin pian tulla totta: kolmikko nimittäin lupasi ottaa varaukset vastaan ja kestitä heitä, jos heidän karmivasta Airbnb-huoneesta kertova videonsa kerää tarpeeksi tykkäyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat