Meneekö jo yli? Airbnb-asunnon vuokraaja laati astetta tiukemmat säännöt: Oudot vessaohjeet kummastuttavat erityisesti miehiä

Englantilaismies jakoi Twitter-tilillään hämmentävän tarkat säännöt, joilla lontoolaisen Airbnb-asunnon vuokraaja ohjeistaa vieraita.

Ian Hicktonin julkaisemassa listassa luetellaan tiukasti kylpyhuoneen siivousohjeet.

Jos julkaisu ei näy, katso se tästä

– Ole hyvä ja yritä parhaasi mukaan käyttää lavuaaria roiskimatta vettä peiliin, lista alkaa.

– Saanen ehdottaa, että kylpyhuoneen seuraavaa käyttäjää ajatellen kuivaat vesihanan ja lavuaarin siihen tarkoitetulla pyyhkeellä.

Suihkun ajaksi lattialle ohjeistetaan levitettäväksi suihkumatto, joka tulee peseytymisen jälkeen ripustaa patterille kuivumaan. Samaa toivotaan myös, mikäli lavuaarin käyttö kastelee lattian.

Luonnollisesti suihku pitää myös kuivata lastalla – muttei väärällä, sillä niitäkin löytyy talosta useita. Lastan käytön jälkeen tulee vielä viimeistellä kuivaus pyyhkeellä. 

Erillinen muistutus miehille

– Vessaharjan tarkoitus on poistaa pöntöstä kaikenlaiset merkit jätöksistäsi, minkä väriset tahansa, myös pöntön reunoilta sekä istuimen alta. Vessaharjan käyttö ei ole vapaaehtoista, ohjeissa muistutetaan.

Miehille suositellaan istuutumista sekä ”numero ykkösen” että ”numero kakkosen” ajaksi, ja viimeisenä kehotetaan vielä varmistamaan, että kylpyhuoneen lattia jää käynnin jälkeen varmasti kuivaksi.

Twitterissä käyttäjät ovat intoutuneet leukailemaan poikkeuksellisen yksityiskohtaisista säännöistä.

– Itse en kyllä istu ”numero kakkosella” koskaan. En koskaan, eräs käyttäjä hekottaa.

– Onko olemassa useamman väristä kakkaa? Luulin, että se on ruskeaa paitsi jos on vauva… Jos ”jätöksesi” ovat pinkkejä tai violetteja, suosittelisin, että jätät Airbnb:n väliin ja menet lääkäriin, toinen huomauttaa.

Lähteet: Twitter, Metro

Lue myös:

    Uusimmat