Mainos

Mies tuomittiin raiskauksen yrityksestä – yritti raiskata avopuolisonsa luona yökyläilleen

Mies tuomittiin raiskauksen yrityksestä tämän yritettyä raiskata yökylässä olleen naisen Pihtiputaalla vuoden 2017 marraskuussa.

Video: Raiskausrikosten rangaistukset voivat joskus olla vaikeasti hyväksyttäviä, ainakin maallikkoiden kriteerein.

Nainen oli yökylässä miehen ja tämän avopuolison asunnossa. Siellä mies oli syyttäjän mukaan kosketellut naista, yrittänyt riisua tämän vaatteita suusanallisesta ja fyysisestä vastustelusta huolimatta, vienyt naisen käden penikselleen sekä yrittänyt työntää penistä väkisin naisen suuhun ja emättimeen. Hän oli myös nuollut naisen emätintä pitäen tätä pakoillaan ja yrittänyt saada häntä päälleen sukupuoliyhteyttä varten.

Sperma todensi miehen siemensyöksyn

Miehelle vaadittiin tuomiota raiskauksesta. Mies kiisti teon. Vaikka hänellä ei ollutkaan voimakkaan humalatilansa vuoksi muistikuvia tapahtumista, ei hän käsittääkseen ollut tekoihin syyllistynyt.

Nainen ei ollut varma, oliko mies onnistunut työntymään hänen emättimeensä. Hänen pikkuhousuistaan löytyi kuitenkin tutkimuksissa siemennestettä, joka sopi miehen jättämäksi.

Oikeus katsoi, että työntyminen emättimeen jäi varmuudella näyttämättä. Sen sijaan oikeus katsoi näytetyksi, että mies oli yrittänyt tunkeutua naisen emättimeen.

Vuonna 1980 syntynyt mies tuomittiin vuoden ehdolliseen vankeuteen raiskauksen yrityksestä. Lisäksi tämä määrättiin korvaamaan naiselle terveydenhoitokulujen lisäksi 1800 euroa loukkauksen aiheuttamasta kärsimyksestä. 

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja