14-vuotias tyttö tutustui kolmikymppiseen mieheen netissä – raiskattiin ensitapaamisella hotellihuoneessa

4:46
Perättömät raiskausilmoitukset vievät resursseja oikeiden seksuaalirikosten tutkinnalta. Perättömiä ilmoituksia tulee yli sata vuodessa.

Rikos tapahtui Tampereella vuonna 2016. Tyttö ja mies olivat tutustuneet chat-palvelussa ja päättäneet tavata.

Mies oli vienyt tytön varaamaansa hotellihuoneeseen, jossa oli tytön kielloista huolimatta halannut ja yrittänyt suudella häntä. Tämän jälkeen hän oli repinyt tytön kanssaan sänkyyn, kosketellut tätä, ottanut housut pois ja työntänyt tämän emättimeen sormensa sekä sen jälkeen peniksen.

Rikosilmoitus tehtiin noin kaksi vuotta rikoksen jälkeen.

Tuhansien korvaukset uhrille

Mies kiisti teon ja sen, että olisi vienyt tytön hotellihuoneeseen. Hän ei osannut käräjäoikeudelle kertoa, miksi halusi viettää aikaa itseään reilusti nuoremman tytön kanssa. Mies oli tapahtumahetkellä kolmekymppinen.

Vuonna 1982 syntynyt Niko Mikko Antero Sirmola tuomittiin törkeästä raiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä 3 vuoden ja 4 kuukauden vankeuteen.

Lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille korvauksia kivusta, särystä ja muusta tilapäisestä haitasta 1 500 euroa ja kärsimyksestä 7 000 euroa.

Tuomio ei ole lainvoimainen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja