Mies roiski pyhää vettä kumppanin takapuolelle – turistiparin epäkunnioittava käytös Balilla aiheutti kritiikkiä: "Meillä ei ollut aavistustakaan"

8:24
Videolla keskustelua siitä, vaiikuttaako turvallisuus matkakohteen valintaan.

Pariskunnan temppuilu pyhässä temppelissä aiheutti kritiikkiä.

Kymmeniä tuhansia Instagram-seuraajia tileillään omaava pariskunta on joutunut kritiikin kohteeksi, kun parin epäkunnioittava toiminta balilaisessa temppelissä lähti leviämään videon muodossa, uutisoi muun muassa Yahoo.

Tšekkiläispariskunta, bikini fitness -kisaajana tunnettu Sabina Dolezalova ja ravintoneuvojana toimiva Zdenek Slouka olivat vierailulla Indonesiassa, kun he Ubudin apinametsässä sijaitsevassa temppelissä päättivät pistää lekkeriksi. Parin jakamalla videolla Zdenek heittää leikkisästi lähteestä pyhää vettä kyykistyneen kumppaninsa takapuolelle. 

Video aiheutti välittömästi kritiikkiä. Esimerkiksi balilainen senaattori Arya Wedakarna tuomitsi teon jakaessaan videon omalla tilillään.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Heidän tyhmyytensä loukkaa minua"

Sosiaalisessa mediassa pariskunnan toiminta on tuomittu.

– En ole balilainen enkä hindu, mutta heidän tyhmyytensä loukkaa minua paljon. Se on todella loukkaavaa Indonesialle, eräs kommentoija kirjoitti Yahoo-sivuston mukaan.

– Turisteina teidän olisi pitänyt opetella paikallista kulttuuria, uskontoa ja sitä, mitä voitte ja mitä ette voi tehdä ennen kuin menette maahan, jossa haluatte vierailla, toinen Instagram-käyttäjä valisti Fox News -sivuston mukaan.

Pariskunta pyytää anteeksi

Pariskunta kuuli kritiikin ja vastasi siihen julkaisemalla videon, jolla he pyytävät anteeksi. Wedakarna jakoi myös tämän videon Instagram-tilillään.

Zdenek toteaa videolla parin olleen tietämättään epäkunnoittava.

– Meillä ei ollut aavistustakaan, että se oli pyhää vettä tai, että siellä on pyhä temppeli, joten emme todellakaan halunneet tehdä mitään pahaa. Olemme todella pahoillamme ja toivomme, että annatte anteeksi. Nyt yritämme keksiä, miten voisimme korjata tilanteen, Sabina jatkaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunnan kerrotaan tehneen lopulta lahjoituksen paikalliselle kylälle pahoittelunsa osoittaakseen.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: YahooFox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja