Mainos

Mies raiskasi sairauskohtauksen saaneen naisen – uhri oli kieltänyt seksin

Pirkanmaan käräjäoikeus on tuominnut miehen vankeusrangaistukseen sairaskohtauksen saaneen naisen raiskauksesta. Mies myös pahoinpiteli naista kahdesti. Hänet tuomittiin 1 vuoden 10 kuukauden vankeusrangaistukseen vuosina 2015 ja 2016 tehdyistä teoista.

Tuomion mukaan naisen asema oli mieheen nähden alisteinen. Mies oli mustasukkaisuuksissaan pahoinpidellyt naista esimerkiksi tönimällä ja pitämällä kyynärvarttaan hänen kaulaansa vasten vuoden 2015 joulukuussa.

Huhtikuussa 2016 nainen sai kohtauksen, jonka vuoksi hän oli tajuton tai lähes tajuton. Nainen oli saanut vastaavia kohtauksia myös aiemmin. Uhri oli kieltänyt seksin, mmutta mies oli silti ollut yhdynnässä puolustuskyvyttömän naisen kanssa käyttäen tämän tilaa hyväkseen.

Kesäkuussa 2016 mies oli jälleen mustasukkainen luullen naiselle soittanutta lehtimyyjää tämän miesystäväksi. Nainen oli lähdössä lapsiinsa liittyvään tapaamiseen, mutta mies luuli naisen menevän miehen luokse ja oli lyönyt naista kolme kertaa hänen pyrkiessään ulos.

Mies oli myös repinyt naista hiuksista ja painanut käden suun eteen. Nainen oli ottanut tapauksen lopussa turvakseen veitsen, joka oli aiheuttanut miehen käteen haavan. Todistajat olivat havainneet huudot, ja osa oli myös päässyt näkemään aiheutetut vammat.

Vuonna 1992 syntynyt mies tuomittiin raiskauksesta ja kahdesta pahoinpitelystä Pirkanmaan käräjäoikeudessa. Lisäksi hänen tulee korvata uhrille yhteensä 5700 euroa.

Mies oli oikeudenkäyntiä varten luovutettu Saksasta Suomeen eurooppalaisen pidätysmääräyksen perusteella. Tämän johdosta oikeus piti todennäköisenä, että mies voisi vältellä rangaistuksen täytäntöönpanoa poistumalla maasta. Hänet määrättiin pidettäväksi vangittuna.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.