Mainos

Mies kuristi prostituoidun tajuttomaksi ja raiskasi – käräjäoikeus tuomitsi vankeuteen

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi 36-vuotiaan miehen 3 v 6 kk vankeuteen törkeästä raiskauksesta. Uhri oli prostituoitu, joka suomalaismies kuristi tajuttomaksi ja raiskasi.

Teko tapahtui elokuussa 2015 ja oikeus antoi päätöksen jutussa nyt lokakuun lopussa. Mies ja nainen olivat sopineet yökerhossa aamuyöllä maksullisesta seksistä, jonka jälkeen oli lähdetty taksilla naisen asunnolle.

Seksin hinta oli 400 euroa.

Uhrin kertoman mukaan ensin oli harrastettu suojattua vaginaalista seksiä, jonka jälkeen oli pidetty taukoa. Tämän jälkeen mies oli muuttunut vihaiseksi, vetänyt naisen vatsalleen sängylle ja kuristanut tätä.

Nainen menetti tajuntansa

Nainen oli pudonnut lattialle, jossa kuristaminen jatkui. Lopulta hän menetti tajuntansa.

Kun se palasi, nainen huomasi olevansa sängyssä ja mies harjoitti suojaamatonta anaaliseksiä hänen kanssaan. Se oli alkanut, kun nainen oli tajuton.

Nainen oli pyytänyt lopettamaan, muttei voinut kokoeron vuoksi tehdä mitään. Uhrin mukaan hän ei ollut aiemmin ollut anaaliyhdynnässä, eikä olisi suostunut siihen.

Nainen pelkäsi, että mies tappaa hänet. Näin ei käynyt, vaan hän sai miehen lopulta suostuteltua ulos asunnosta sanomalla, ettei kertoisi kenellekään tapahtuneesta.

Mies kiisti rikoksen

Mies kiisti rikoksen ja sanoi naisen pyytäneen kuristamista. Suojaamattomasta seksistä oli hänen mukaansa sovittu yhdessä. 36-vuotiaan mukaan nainen oli tehnyt rikosilmoituksen rahastamistarkoituksessa.

Oikeus piti uhrin kertomusta luotettavana. Hän oli tuoreeltaan kertonut tapahtumista kahdelle ihmiselle ja kaulan vammoista oli valokuvia. Kertomus ei myöskään ollut muuttunut. Lääkäreiden lausunnot naisen psyykkisistä oireista myös tukivat kertomusta

Käräjäoikeus piti tekoa erityisen raakana ja julmana. Oikeudenmukainen rangaistus oli käräjäoikeuden mukaan 3 v 6 kk. Tekijä määrättiin heti vangittavaksi.

36-vuotias määrättiin maksamaan uhrille korvauksia kivusta ja särystä, tilapäisestä haitasta ja kärsimyksestä yhteensä 21700 euroa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.