Mies pyysi vain rahaa kaljaan – pian koossa olikin jo miljoona dollaria: "En ajatellut, että saisin mitään, se oli vain vitsi"

Vinkki olutintoilijoille: Näin lasket Guinnessia oikeaoppisesti tuoppiin!

Carson Kingin olutanomus vilahti televisiossa, ja pian 24-vuotiaalle alkoikin sataa rahaa. Nyt hän haluaa auttaa saamillaan lahjoituksilla muita.

Carson King halusi vain rahaa kaljaan. Miehen olutanomus johti jättipottiin, jolla on pian mukavia seurauksia, kertoo CNN.

Vilahti televisiossa – rahaa alkoi sataa

Jalkapallofani ja opiskelija Carson vilahti ESPN:n tv-ohjelmassa huumorikylttinsä kanssa. Kylttiin Carson oli kirjoittanut "Busch Light -olutvarastoni kaipaa täydennystä" sekä Venmo-palvelun käyttäjätietonsa. Venmo on sovellus, jolla voi maksaa rahaa ystävilleen heidän nimimerkkinsä avulla.

Ilmeisesti moni katsoja näki Carsonin kyltin vilahtavan jalkapallomatsin etukäteisohjelmassa. Pian miehelle nimittäin alkoi kirjaimellisesti sataa rahaa.

Puolessa tunnissa Carson, 24, oli kerännyt jo 400 dollaria. Kuva miehen kyltistä oli levinnyt myös sosiaaliseen mediaan.

– En ajatellut, että saisin mitään, se oli vain vitsi, Carson kommentoi.

Carson kertoi lahjoitusideastaan netissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Päätti lahjoittaa rahat sairaalalle

Carson jutteli perheensä kanssa asiasta ja päätti ostaa itselleen yhden laatikollisen olutta. Loput rahat Carson päätti lahjoittaa Iowan yliopiston lastensairaalalle. Mies ilmoitti aikeestaan Twitterissä.

Pian tieto lahjoituksesta alkoi levitä. Sekä Busch Beer että Venmo kuulivat Carsonin tempauksesta ja lupasivat kumpikin lahjoittaa saman verran rahaa kuin Carson lopulta lahjoittaisi. Tämä innosti rahanantajia ennestään.

Carson. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Keräsi miljoona dollaria

Carsonin keräämä summa jatkoi kasvuaan. Mies oli pian haalinut käsittämättömät miljoona dollaria lastensairaalalle, kun olutmerkin ja maksusovelluksen lahjoituksetkin lasketaan mukaan. Sairaala on ymmärrettävästi oli tapahtuneesta kiitollinen.

– Emme voi ajatella, olemme häkeltyneitä tästä kaikesta! Kiitos jokaiselle, joka on auttanut saavuttamaan tämän virstanpylvään! Olemme niin kiitollisia, sairaala kiitteli Twitterissä.

Sai kasvonsa erikoistölkkiin

Carson jatkaa keräystään syyskuun 2019 loppuun.

Mies on netonnut ideallaan muutakin kuin rahaa: Busch lupasi merkkiään rakastavalle nuorelle miehelle vuoden tarpeiksi olutta, ja päätti myös painattaa hänen kasvonsa tölkkeihin!

Mies sai kasvonsa tölkkiin. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lähteet: Twitter.com, CNN

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja