Mies puolusti kotiaan viidakkoveitsellä – leikkasi melkein murtomiehen käden irti: "En usko, että hän palaa"

Mies iski viidakkoveitsen murtovarkaan käteen Yhdsyvalloissa. Osapuolet olivat ystävyksiä keskenään.

Shannon Steele käytti viidakkoveistä puolustaessaan kotiaan mieheltä, jota yritti tunkeutua väkisin sisään Länsi-Virginian osavaltiossa. Veitsenisku leikkasi miehen käden lähes kokonaan irti.

– En usko, että hän palaa enää ryöstämään kenenkään taloa, Steele toteaa.

Ei uskonut ikinä käyttävänsä veistä ihmistä vastaan

Steele asuu äitinsä kanssa ja työskentelee telemarkkinoinnissa. Hän kuvailee itseään rauhaa rakastavaksi ihmiseksi, joka ei lämpeä väkivallalle. Mies ei koskaan uskonut käyttävänsä viidakkoveistään toista ihmistä vastaan.

Video: Mies puolusti kotiaan viidakkoveitsellä. Murtovarkaan käsi leikkautui lähes kokonaan irti.

Steele kertoo, että hänen taloonsa on murtauduttu viimeisen muutaman vuoden aikana neljästä viiteen kertaa. Häneltä varastettiin muun muassa 1 000 dollarin arvosta puutarhatyökaluja. Steele alkoi epäillä omaa ystäväänsä, joka asuu kadun toisella puolella.

 – Halusin nähdä, oliko hän vastuussa varkauksista ja kyllä hän oli, Steele kertoo.

Miehen mukaan kyse itsepuolustuksesta

Hän soitti ystävälleen ja kertoi, ettei oli menossa veljelleen kylään, eikä siis olisi kotona. Sitten Steele odotti sisällä. Miehen epäilykset saivat vahvistuksen, kun hänen ystävänsä potkaisi sivuoven sisään.

Steele tarttui viidakkoveitseen ja ryhtyi huitomaan sillä. Mies kuvailee, että kyse oli puhtaasti itsepuolustuksesta. Epäilty lähti juoksemaan pakoon vasta, kun veitsi oli lähes katkaissut hänen kätensä poikki.

Steel ei usko, että heidän ystävyyttään voi enää korjata. Hän kuitenkin toivoo epäillyn paranevan pian. Steele ei todennäköisesti saa syytettä teostaan. Tapauksesta uutisoi CNN.

Lue myös:

    Uusimmat