Mies pääsi yli limuaddiktiostaan neljän sanan ja somen avulla – sitten tuli yllättävä yhteydenotto: "Totta kai olin shokissa"

Limuaddiktionsa kanssa vuosia kamppaillut mies päätti lopettaa neljän sanan ja somen avulla.

Australiassa asuva Rohit Roygre jakoi TikTokissa heinäkuussa videon, jolla oli kauaskantoisia seurauksia.

Lyhyellä videolla 41-vuotias mies avautuu limsa-addiktiostaan ja kertoo aikovansa vähentää sokeristen juomien käyttämistä terveydellisistä syistä. Projektilleen tukea toivova Rohit lupasi julkaista jokaisen limsattoman päivän jälkeen videon, jolla kertoo kuulumisiaan. 

"Ei kuplajuomia minulle tänään" -haasteen oli määrä jatkua sata päivää.

Limujen juomisen vähentämiselle oli syytä, sillä Rohit kertoo News.com.au-sivustolle juoneensa kolme tölkillistä limsaa päivässä. Epäterveellistä tapaa ehti jatkua 35 vuotta ennen kuin hän tajusi, millaisia vaikutuksia sillä on hänen terveydelleen.

Painonvartijat pyysi lähettilääkseen

Moni muukin on inspiroitunut Rohitin limuttomasta matkasta. Miehellä on tällä hetkellä lähes 250 000 seuraajaa. Hänen suosituimmat videonsa ovat keränneet miljoonayleisön.

Lisäksi miehestä innostui hyvinvointibrändi WW eli Painonvartijat (Weight Watchers).

– He ottivat minuun yhteyttä kysyäkseen minua lähettilääkseen. Totta kai olin shokissa, Rohit kertoo.

Rohit on kiitollinen saamastaan kannustuksesta ja huomiosta. Hän kertoo olevansa limujen juomisen lopettamisen jälkeen energisempi. Mies on alkanut syömään terveellisemmin ja liikkumaan päivittäin. Videoilla näkyy, miten Rohitin kasvot hoikistuvat.

Rohit ajatteli ensin suovansa itselleen yhden limun viikossa, mutta luopui ajatuksesta saamansa kannustuksen vuoksi. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tavoitteena laihtua vielä 20 kiloa

Repsahduksia ei ole tapahtunut ja nyt Rohit on päässyt sadan päivän limuttomaan tavoitteeseensa.  Hän on onnistunut laihtumaan projektin aikana alle satakiloiseksi. Rohitin tavoitteena on pitäytyä terveellisissä elintavoissa ja laihtua 20 kiloa lisää.

Moni kommentoija kertoi Rohitin innostaneen heitä luopumaan limsoista. Mies toivoo voivansa jatkossakin olla roolimalli muille, jotka haluavat elää terveemmin.

Painonhallitsijoiden lähettilääksi nimitetty Rohit sanoo syövänsä silloin tällöin herkkuja kohtuudella. Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat