Mainos

Mies otti tatuoinnin, koska entinen omistaja oli ”julmasti tatuoinut” hänen rescue-koiransa – totuus paljastui pian

Kun koiranomistaja jakoi sosiaaliseen mediaan kuvan koiransa tatuoinnista, hän sai kuulla jotakin yllättävää. 

26-vuotias Chris Mendiola adoptoi koiran vuonna 2010. Koira, Bear, tuli Mendiolan kotiin eläinsuojasta. Teksasilaismies havaitsi pian koiransa vatsassa jotakin outoa – nimittäin tatuoinnin.

– Ajattelin, vau, tuo on melko syvältä, mies ajatteli Buzzfeed-sivuston mukaan.

Mendiola oletti, että entinen omistaja on kohdellut koiraa kaltoin ja päättänyt jopa tatuoida sen. Ajatus oksetti häntä, ja Mendiola päätti tehdä asialle jotakin.

Hän jakoi sosiaaliseen mediaan kuvan koiransa vatsasta ja omasta, vastaavasta tatuoinnistaan.

– Minua ällöttää tietää, että jotkut ihmiset tatuoivat lemmikkejään. Joten tänään hankin tämän tatuoinnin, hän kertoi kuvan ohessa.

"Reddit, kiitos kaikkien aikojen parhaasta huono tatuointi -tarinasta." Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Netinkäyttäjät riemastuivat tarinasta, sillä kyseessä ei ole edellisen omistajan julmuus. Tatuointi on eläinlääkärin tekemä ja kertoo, että koira on kastroitu. 

Amerikkalaisen Association of Shelter Veterinarians -järjestön standardien mukaan eläinlääkärin tulee tatuoida leikattu, koditon eläin, jotta sitä ei tarpeettomasti yritetä leikata uudelleen.

Ihmisistä Mendiolan tatuointi oli hupaisa, ja moni kysyikin häneltä, onko hän itsekin käynyt "leikattavana". Mendiola kertoi myöhemmin, että todellisuudessa tiesi, mitä kuva tarkoittaa.

– Puhuimme eläinlääkärimme kanssa tatuoinnista. Tiesin, mitä se tarkoittaa, Mendiola kertoo.

Suomessakin koiria tunnusmerkitään tatuoimalla. Tatuointipaikka on vasemman korvalehden sisäpuoli.

Tunnistusmerkintänä käytettävä mikrosiru puolestaan asetetaan yleensä niskaan tai lapojen väliin isoa rokoteneulaa muistuttavalla asettimella. Siru luetaan tarkoitukseen olevalla lukulaitteella.

Kommentoijat eivät kuitenkaan uskoneet selitystä siitä, että Mendiola tiesi tatuoinnin merkityksen etukäteen. Pilkkaajat koirastaan suuresti välittävä mies jättää omaan arvoonsa.

– He voivat uskoa ja sanoa, mitä haluavat. Mutta tatuointi ei ole heille, se on minulle. Saan kantaa koiraani mukanani, mihin sitten menenkin. Voin katsoa alas ja tietä, että minulla on pieni pala koiraa mukanani aina.

***

1:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.