Vaimo pyysi laittamaan ruoanjämät jääkaappiin, mutta mies ymmärsi pyynnön vähän turhan kirjaimellisesti – netissä nauretaan: "Hän teki, mitä pyysit"

Aviomies otti Cierran pyynnön kirjaimellisesti. Twitterissä miehet puolustavat aviomiehen logiikkaa.

Parisuhde vaatii selkeää kommunikointia. Aina itselle itsestään selvät asiat eivät ole sitä toiselle. Tämän sai huomata Cierra Wilder, joka luuli pyytäneensä selkeästi, mitä toivoi miehensä tekevän.

– Ai, millaista on asua miehen kanssa...? Tuossa eräänä iltana pyysin Kylea laittamaan chiliruoan jääkaappiin (tein sen haudutuspadassa), koska olin liian väsynyt tehdäkseni sen itse. Hän sanoi tehneensä niin. Heräsin seuraavana aamuna tähän, hah, en voi keksiä tätä päästäni, ihmiset, Cierra nauraa Twitterissä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Julkkismallikin kommentoi tapausta

Twiitin ohessa Cierra julkaisi kuvat näkymästä, jonka oli kohdannut keittiössä jääkaapin avatessaan. Sen sijaan, että Kyle olisi ottanut ruoan padasta ja laittanut kaappiin säilytysastiassa, oli mies tunkenut ronskisti koko haudutuspadan johtoineen päivineen jääkaappiin. Liki 30 000 tykkäystä keränneestä twiitistä uutisoi muun muassa News18.

Moni nainen samaistui Cierran tilanteeseen. Yksi kommentoijista oli laulaja John Legendin Twitter-aktiivi mallivaimo Chrissy Teigen, joka tägäsi miehensä kommenttiinsa. "Oletko tämä sinä?" Chrissy kyseli mieheltään.

Useat naiset myös huomauttivat, että usein haudutuspatojen sisällä on irrotettava astia, jonka aviomies olisi voinut nostaa jääkaappiin koko padan sijaan.

– Vannon, että aviomieheni on tehnyt tämän Crock-Potin kanssa useita kertoja. Mikä hitto miehissä on vialla? pohti eräs kommentoija.

– Tarvitsemme selkeät askel askeleelta -ohjeet, kuittasi eräs mies.

Miehet saapuivatkin Twitter-ketjuun pääosin puolustamaan parjattua Kylea.

– Hän teki, mitä pyysit, eikä tuhlannut astioita. Hän ajatteli eteenpäin varmastikin, totesi eräs puolustajista.

– Se on jääkaapissa, eikö olekin, kommentoi yksi miehistä.

– Hänen pitää olla tarkempi ja lakata valittamasta, hah, kuittasi toinen.

Kyle itse toteaa Twitterissä, että tilanne tuntui "vain hieman oudolta silloin". Nyt kuvia katsellessa mies itsekin myöntää, että johdon roikkuminen olisi voinut soittaa hälytyskelloja.

Lue kaikki uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja